Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szívjam ki a barátom nyakát?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan kell kiszívni valaki nyakát. Még életemben nem csináltam, viszont a barátom nagyon szereti.. Hogyan csináljam? Elrontani nem akarom.2011. máj. 2. 19:42
1/7 anonim válasza:
akár hiszed akár nem: rárakod a szádat a nyakához, és elkezded szívni :D
2/7 anonim válasza:
Ne mááár!!! Miért kell kiszívni a nyakát? Ronda! Ha szívogatni akarsz valamit, akkor lejjebb keresgélj. :) Szerintem azt a barátod is jobban szeretné.
3/7 anonim válasza:
Már nem igazán divat, de ti tudjátok.Na meg nem is néz ki jól
Amúgy meg, szívtál már szívószálat nem?
Egyszerűen rátapasztod az ajkadat a nyakára, mintha puszit akarnál adni neki, és erősen megszívod.Kész a véraláfutás színű folt!
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg a karodon, szívd, amíg véraláfutásos nem lesz. Na, ezt csináld majd a barátod nyakán.
Amúgy meg: -.-"
6/7 anonim válasza:
Jajj ne máár! Nem akarod elrontani? Akkor inkább ne csináld mert ez már durvánciki!!!!
7/7 Shattary válasza:
Ötletek:
-Tegyél rá egy gumicsövet amire rá van erősítve egy repülőgép turbinája
-Porszívó
-A két farpofádat erősítsd a nyakára és szoríts mint egy állat aki az életéért küzd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!