Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a barátod/párod myvip-n/iwiwen írogatna más csajoknak, hogy vetkőznének-e neki msn-en kamon? Természetesen mindezt a tudtod nélkül.
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 13:38
21/21 anonim válasza:
utolso vagyok. Igen, nagyon ritkan talalkozunk, ugyhogy teljes mertekben megertem, hogy valamilyen formaban ki kell elgitenie az ilyen fajta vagyait, megis csak ferfi... Biztos, csak azert nem mondja el, mert nem akar fajdalmat okozni, ezen szerintem ne aggodj, föleg, ha te is igy vagy vele, hogys mindenkepp együtt akarsz vele maradni. Az, hogy az en parom elmondja abbol adodik, hogy ö ilyen, egyszerüen nem bir hazudni... Hogy ez jo-e, vagy sem... hat neha jobb lenne egy kegyes hazugsag :) De tenyleg el a fejjel!!! Nehez, de ki lehet birni, mi mar több, mint 3 eve igy elünk, de nem adnam fel semmiert, mert öt szeretem, ö szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!