Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, akinek most ballagott el valaki, akit nagyon szeretett és így örökre elveszítette? Lehet még tenni valamit?
Szerencsére nem.:)
Sajnállak, biztosan rossz érzés. Viszont van telefon, msn a világon illetve gondolom a hétvégéken lehetne találkozni.:)
igen, van :(
most ballagtam, és 1ik barátom is. kedden elhívott, h találkozzunk. tök jól éreztük magunkat, és a nap végén közölte, h ez volt a búcsúnapja, m érettségi után kimegy külföldre, és talán soha nem látjuk 1mást...képzelheted, mennyire offon vok most, ráadásul holnap vizsgák...
de azzal vígasztalom magam, ha ilyen szemét tudott lenni, h ezt érettségi előtt közölte velem, és ilyen módon, és ennyire nem számít neki a barátságunk, + az érzéseim, akk nem is volt igazi barát.
lényegében elvesztettem 1 álbarátot - de akk. az már nem is igazi veszteség :)
egy kis harag is van bennem, de azt arra irányítom, h csakazértis jól +csinálom az érettségit, és én is kimegyek külföldre, csak egészen máshova, mint ő...és ő arról soha nem fog tudni, és ha akar sem talál meg.
kettőnk közül Ő veszített el max. 1 barátot az én személyemben, én senkit.
amit tehetsz: ha jóan vagytok, és el is költözik, leveleztek, msn-eztek...ha ennyire nem szoros a viszony, akk elfelejted....még több millió ember közül választhatsz barátot elvégre...:D
Nyugalom, még nem veszítetted el! :)
Nem így kell felfogni a dolgot. Keressd meg, beszélj vele és nem szakad meg a kapcsolat köztetek! Például nekem is van egy lány, akinek valószínűleg beszélek az érzéseimről.
Te fiú vagy lány vagy?
f/18
Na, hát én is most ballagtam és nem úgy fogom fel, hogy örökre vége. Ez nem így van. :) Fiatalok vagyunk és még nagyon sok szép dolog vár ránk. A helyedben keresném a fiú társaságát.
Én megmondom a lánynak, hogy tetszik, csak ahhoz kettesben kéne lennünk, ami nem sikerül általában, mert mindig ott egy másik lány is és hallaná. Nehéz ügy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!