Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még valaki, akinek most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki, akinek most ballagott el valaki, akit nagyon szeretett és így örökre elveszítette? Lehet még tenni valamit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem.:)

Sajnállak, biztosan rossz érzés. Viszont van telefon, msn a világon illetve gondolom a hétvégéken lehetne találkozni.:)

2011. máj. 1. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:

igen, van :(

most ballagtam, és 1ik barátom is. kedden elhívott, h találkozzunk. tök jól éreztük magunkat, és a nap végén közölte, h ez volt a búcsúnapja, m érettségi után kimegy külföldre, és talán soha nem látjuk 1mást...képzelheted, mennyire offon vok most, ráadásul holnap vizsgák...

de azzal vígasztalom magam, ha ilyen szemét tudott lenni, h ezt érettségi előtt közölte velem, és ilyen módon, és ennyire nem számít neki a barátságunk, + az érzéseim, akk nem is volt igazi barát.

lényegében elvesztettem 1 álbarátot - de akk. az már nem is igazi veszteség :)

egy kis harag is van bennem, de azt arra irányítom, h csakazértis jól +csinálom az érettségit, és én is kimegyek külföldre, csak egészen máshova, mint ő...és ő arról soha nem fog tudni, és ha akar sem talál meg.

kettőnk közül Ő veszített el max. 1 barátot az én személyemben, én senkit.

amit tehetsz: ha jóan vagytok, és el is költözik, leveleztek, msn-eztek...ha ennyire nem szoros a viszony, akk elfelejted....még több millió ember közül választhatsz barátot elvégre...:D

2011. máj. 1. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak én őt nem barátként szeretem... De sajnállak téged, és sok sikert holnapra! :)
2011. máj. 1. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem a párom ballagott most. én 15 éves (lány) vagyok és maradok ebben a suliban (hacsak nem költözünk Pestre) és hát ő meg valószínüleg Szegedre megy. de nagyon szeretjük egymást, úgyhogy csak megoldjuk valahogy. :)
2011. máj. 1. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugalom, még nem veszítetted el! :)

Nem így kell felfogni a dolgot. Keressd meg, beszélj vele és nem szakad meg a kapcsolat köztetek! Például nekem is van egy lány, akinek valószínűleg beszélek az érzéseimről.

Te fiú vagy lány vagy?

f/18

2011. máj. 1. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:
lány :)
2011. máj. 1. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Na, hát én is most ballagtam és nem úgy fogom fel, hogy örökre vége. Ez nem így van. :) Fiatalok vagyunk és még nagyon sok szép dolog vár ránk. A helyedben keresném a fiú társaságát.

Én megmondom a lánynak, hogy tetszik, csak ahhoz kettesben kéne lennünk, ami nem sikerül általában, mert mindig ott egy másik lány is és hallaná. Nehéz ügy. :)

2011. máj. 2. 16:36
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2011. máj. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!