Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyiket választanátok: szálkás kockahasú csávó vagy inkább a gyúrós gyereket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 08:40
11/17 anonim válasza:
jóképű legyen, kék szemekkel, és sportoljon.! ennyi.
13/17 anonim válasza:
ez megint egy hülye kérdés.....aki gyúr annak már nem is lehet kockás a hasa vagy mi? :D......vicces mert én is gyúrós vagyok és kockás hasam van:D......a kérdést úgy tedd fel h kockás has vs olyan has amin felesleg is van
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
Mondtam már hogy úgy gondoltam a kérdést hogy: inkább szálkás legyen valaki vagy pedig inkább nagyok legyenek az izmai!
2011. máj. 1. 13:10
16/17 anonim válasza:
De f@szom, te annyira gyépés vagy, hogy az már fáj. Miért zárná ki a kettő egymást?
Szerinted nem kib@szottszálkásak és kib@szottizmosak? Hát de.
Az a baj, hogy nem vagy tisztában alapvető dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!