Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mi alapján döntik el, hogy az adott fiú képes-e őt "megvédeni"?
Vastagság? Izomméret? Jackie Chan bármelyik testépítőt leveri, akár többet is egyszerre. Akkor hogy tanult-e harcművészetet? De az meg nem igen látszik a külsőn. Egyébként meg a pisztolytól mindegyik ugyanúgy megdöglik, szóval nem tök mindegy?
És ha tegyük fel egy fiú képes a lányt megvédeni, akkor a lány honnan tudja, hogy a srác egyáltalán szembeszállni a támadóval a lány védelme érdekében?
Egyébként meg lehet, hogy egy vézna matematikus mellett nagyobbak a túlélési esélyek, mert nem próbál hősködni, nem keveredik bajba, és tudja mikor érdemes menekülni. Akkor a nők miért nem a vékony ragyás szemüveges progmatosok mellett érzik magukat biztonságban?
Lányok, kérlek magyarázzátok el nekem a döntési folyamatot LOGIKUSAN!
Én is azt mondom, hogy az izmos kocka has, az nagyon jó, de kevés.
Nem kell egy pasinak kigyúrtnak lennie, hogy elhiggyem meg fog és meg tud védeni. Nekem az is bőven elég ha olyan a beszélőkéje, hogy nem kerül bajba és ha igen akkor a szavak szintjén is tud védelmezni. Szájkarate.
Egyébként szerintem kinek mi. Ki az izomkolosszusokra, ki a magasakra, ki a zömökekre, ki az alacsony, ki a szemüvegesekre, kis az okostojásokra esküszik... és így tovább.
A lényeg az, hogy én, mint nő, azt érezzem a világot megforgatja értem és cserébe én is érte, hiszen sok esetben mi nők védjük meg a pasikat, akár a forrófejűségük miatt.
Legyen intelligens, nekem ez számít.
Ne higgyetek nekem, férfi vagyok, de...
Szerintem bizonyos mértékű izom egy férfin, olyan mint a smink a lányon. Egyszerűen igényességet mutat. Szerintem egy ropikezű csávó olyan a lányoknak, mint a fiúknak egy igénytelen lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!