Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiú legyen a kettő közül?
Mondjuk az 1. fiúval msn-en kívül még nem beszéltem szal én nemtom de bárki akit megkérdeztem 1 kivétellel télleg bunkónak tartja!!!
de már beszéltem erről az unokatesómmal mert neki már 8 éve teccik a fiú és 1x viccből azt mondtam neki h nekem is teccik és majdnem levette a fejem!!!
Ha választanod kell, szerintem a második embert válaszd.
Az első, amelyik bunkó, és 1 évet várni akar veled, nem hiszem hogy komolyan gondolná a dolgot, maximum valami hülyének nézhet téged, akit eltett tartalékba jövőre, ha éppen akkor nem lesz csaja.
Egyébként 8 év alatt nem lépett semmit az unokatesód? Akkor talán már eddig is megérdemelte volna, hogy valaki más lecsapja a srácot a kezéről. Ha pedig még egymásnak is bejöttök a sráccal, nem lehet sok baj. De persze azért beszéld meg az unokatesóddal, nehogy sokáig haragban éljetek a dolog miatt.
A leírtak alapján szerintem a 2.fiút válaszd, az 1. miért csak jövőre járna veled, miért, jövőre rögtön belédszeret, már bocsi de ez hüeség, vagy megmondta konkrétan, hogy miért csak jövöre járna veled? Ha igen akk az indokot megfelelőnek gondolod, vagy csak mondvacsináltnak? Én ezen gondolkoznék.
Az unokatesód 8 éve epekedik érte, és nem lépett semmit, akkor ezután sem fog, szerintem. Ha lépett és a srác elutasította, akkor a kérdésed ismét meg van válaszolva. Te tetszel neki, és az unokatesód nem, én járnék vele, de elmondanám ezt az unokatesómnak is. Azért, mert nem tetszik a fiúnak azért ne rád legyen mérges. Mondjuk a fiúra se, mert a srác sem tehet róla, hogy más az izlése.
Tudom!!!És az 1. fiúról elvileg már lemondtam!!!Csak nem olyan könnyű mert nekem már majdnem 1 egész éve teccik!!!
De azóta már járt másokkal a fiú csak az unokatesóm nem tudja felmárni a helyzetet h nincs esélye!!!De akk sem akarok olyan szemét lenni!!!De ha a pasi télleg megkérdezi h járni akarok e vele!!!akkor...én nemtodom h mit mondjak!!!Csak félek h az egész iskola utálni fog emiatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!