Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik fiú legyen a kettő közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiú legyen a kettő közül?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki rég óta teccik de nem akar velem járni állítólag csak majd jövőre!!!Meg nem egy rendes fiú mert...csak egyes emberekkel!!!de a csajaival igen szal én nem félek!!!De viszont van egy másik fiú akiek én is bejövök és nekem is ő csak egy NAGYON jó ismerősömnek is és így nem járhatok vele mert akkor...az akkora szemétség!!!Nemtom melyik fiút válasszam vagy h járhatok e egy olyan fiúval aki az UNOKATESÓMNAK is bejön!!!
2009. márc. 7. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ha az 1. fiú csak a barátnőivel bánik jól, attól ez még nem változtat a tényen, hogy bunkó... és amúgy is mi az, hogy csak jövőre akar veled járni? nekem ez az egész gyanús, lehet még túl fiatalnak gondol (bár ki tudja lehet az is vagy) és addig nem akar veled mutatkozni, amíg nem vagy idősebb... ha már választani kell (ami ugye ebben az esetben nem annyira szükséges) akkor inkább a másik... beszéld meg az unokatesóddal, hogy neked is tetszik, ha nem tudtok dönteni, akkor kérdezzétek meg a srácot, hogy melyikőtök jön be neki, vagy egyáltalán bejön-e egyikőtök neki... többet ebben az esetben nem tehettek:P
2009. márc. 7. 20:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk az 1. fiúval msn-en kívül még nem beszéltem szal én nemtom de bárki akit megkérdeztem 1 kivétellel télleg bunkónak tartja!!!

de már beszéltem erről az unokatesómmal mert neki már 8 éve teccik a fiú és 1x viccből azt mondtam neki h nekem is teccik és majdnem levette a fejem!!!

2009. márc. 7. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha választanod kell, szerintem a második embert válaszd.

Az első, amelyik bunkó, és 1 évet várni akar veled, nem hiszem hogy komolyan gondolná a dolgot, maximum valami hülyének nézhet téged, akit eltett tartalékba jövőre, ha éppen akkor nem lesz csaja.

Egyébként 8 év alatt nem lépett semmit az unokatesód? Akkor talán már eddig is megérdemelte volna, hogy valaki más lecsapja a srácot a kezéről. Ha pedig még egymásnak is bejöttök a sráccal, nem lehet sok baj. De persze azért beszéld meg az unokatesóddal, nehogy sokáig haragban éljetek a dolog miatt.

2009. márc. 7. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem is a második embert válaszd mert szerintem az ha az unokatesód ezen besértődik akkor így járt
2009. márc. 7. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján szerintem a 2.fiút válaszd, az 1. miért csak jövőre járna veled, miért, jövőre rögtön belédszeret, már bocsi de ez hüeség, vagy megmondta konkrétan, hogy miért csak jövöre járna veled? Ha igen akk az indokot megfelelőnek gondolod, vagy csak mondvacsináltnak? Én ezen gondolkoznék.

Az unokatesód 8 éve epekedik érte, és nem lépett semmit, akkor ezután sem fog, szerintem. Ha lépett és a srác elutasította, akkor a kérdésed ismét meg van válaszolva. Te tetszel neki, és az unokatesód nem, én járnék vele, de elmondanám ezt az unokatesómnak is. Azért, mert nem tetszik a fiúnak azért ne rád legyen mérges. Mondjuk a fiúra se, mert a srác sem tehet róla, hogy más az izlése.

2009. márc. 8. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom!!!És az 1. fiúról elvileg már lemondtam!!!Csak nem olyan könnyű mert nekem már majdnem 1 egész éve teccik!!!

De azóta már járt másokkal a fiú csak az unokatesóm nem tudja felmárni a helyzetet h nincs esélye!!!De akk sem akarok olyan szemét lenni!!!De ha a pasi télleg megkérdezi h járni akarok e vele!!!akkor...én nemtodom h mit mondjak!!!Csak félek h az egész iskola utálni fog emiatt!!!

2009. márc. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!