Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol ennyire a barátom?
Én megértem hogy edzésekre "kell" járnia és ezzel nincs is gond.Van amelyiken velem van egy csoportba. Az is rendben van hogy tanulnia kell(egyetemista). De ö egy szóval se mondaná hogy találkozzunk szombaton vagy vmikor. Már mondtam neki hogy ez igy kevés nekem. Igazábol zavar hogy egy héten 1 edzésen találkozunk és neki igy jó vagy én nemtudom de ha nemmondom hogy találkozzunk akkor ennyi. miért csinálja ezt?
lehet hogy egy kicsit bonyolultan irtam..sorry

télleg kicsit bonyolulan írtad
hány évesek vagytok?
meddig jutottatok?
én 17 ö 19
és 8 hónapja vagyunk együtt

hát azért 8 hónap alatt már tovább kellett volna jutni annál, h egy héten egy alkalommal találkoztok, az is csak egy edzés. Mert feltételezem nem távkapcsolat, h olyan nehéz lenne megoldani....
mindenképp találkozzatok többször, akár csak lepd meg néha te magad, ne várd, h majd ő megkérdi, mikor érsz rá. Ha nem jön be neki az ötlet, máris kiderül, hányadán álltok egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!