Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es férfinek mi a fontos egy párkapcsolatban?
23 éves nő vagyok, a párom 38 éves férfi. A kapcsolatunkban a vidámság és szex a meghatározó. Ő már túl van egy váláson, gyerekei is vannak, szóval az élettel tisztában van, ami egy kicsit meg is komolyította, de amióta együtt vagyunk nagyon felszabadult. A szex zseniálisan működik közöttünk, egyszerűen imádok vele szeretkezni. Előtte 2 férfivel voltam, azokkal soha nem volt orgazmusom, vele már az első alkalommal szex közben el tudtam élvezni.
Azt is imádja, hogy minden ismerőse irigyli azért, amiért fiatal, csinos kedvese van.
-hogy legyél idióta szexmunkás
-ingyes cseléd
-kellően hülye
Ez minden pasi álma.
21:47
Az rendben van, hogy most boldog vagy vele, de majd 20 év mùlva is ezt fogod irni, remélem.
Tudod miért, mert 20 év mùlva 58 éves lesz, te meg csak 43 éves. Akkor màr nem biztos, hogy el is tud làtni érzelmileg. Most viszont büszke, hogy csinos fiatal a felesége, na jó remélem késõbb is igy fogja gondolni.
légy az ágyban a kurv.ja,az életben a gondoskodó társa,állj mellette mindenben,segítsd a hétköznapi gondok legyűrésében.
légy igazi nő.ez minden férfinál beválik.
24/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!