Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es férfinek mi a fontos egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ill. mik fontosak neki?
2011. ápr. 29. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
gondolom egy fiatal huszénéves lány avagy aki inkább a húszhoz mintsem a harminchoz közelít. ez esetben a szex a fontos!
2011. ápr. 29. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
A friss punci.
2011. ápr. 29. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:

23 éves nő vagyok, a párom 38 éves férfi. A kapcsolatunkban a vidámság és szex a meghatározó. Ő már túl van egy váláson, gyerekei is vannak, szóval az élettel tisztában van, ami egy kicsit meg is komolyította, de amióta együtt vagyunk nagyon felszabadult. A szex zseniálisan működik közöttünk, egyszerűen imádok vele szeretkezni. Előtte 2 férfivel voltam, azokkal soha nem volt orgazmusom, vele már az első alkalommal szex közben el tudtam élvezni.

Azt is imádja, hogy minden ismerőse irigyli azért, amiért fiatal, csinos kedvese van.

2011. ápr. 29. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden ami érdekes, politika botrány dunaparti dumaparti búlvár pletyka sztárhegyek......
2011. ápr. 29. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem a szex és a szopás :)
2011. máj. 8. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy 40 éves pasival kapcsolatom, de ő nem értékelte hogy 20 évvel fiatalabb csaja van. Vége is lett.
2011. máj. 8. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
a gyerekeid nevelése.
2011. máj. 8. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:

-hogy legyél idióta szexmunkás

-ingyes cseléd

-kellően hülye

Ez minden pasi álma.

2011. máj. 8. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:

21:47

Az rendben van, hogy most boldog vagy vele, de majd 20 év mùlva is ezt fogod irni, remélem.

Tudod miért, mert 20 év mùlva 58 éves lesz, te meg csak 43 éves. Akkor màr nem biztos, hogy el is tud làtni érzelmileg. Most viszont büszke, hogy csinos fiatal a felesége, na jó remélem késõbb is igy fogja gondolni.

2011. máj. 8. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:

légy az ágyban a kurv.ja,az életben a gondoskodó társa,állj mellette mindenben,segítsd a hétköznapi gondok legyűrésében.

légy igazi nő.ez minden férfinál beválik.

24/ff

2011. máj. 8. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!