Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 srác kérdése:
Van 1 lány és nem tudom mit kellene tennem mert elég furcsa szerintete mint kellene?
Figyelt kérdés
szerelmes belém énis belé és még nem akar járni (nemtom miért)aztmonta h majd nemsokára és beszélni nem beszél velem mert "zavarba jön" ő monta
amikro oda hivom nem jön oda mert "zavarba jön"
és akkor azért sir msn en h miért enm beszéltünk???
ma is el hivtam sétálni és ő nem jött
:S:(
mit kellene tennem meg kéne mondanom neki hogy akkor szóljon ha már tudna velem beszélni??
és ő én miattam jött le abba a faluba ahova el hivtam énis miatta mentem és ő elvolt a barátjaival és igy nagyon idegesitő amikor ott vannak a barátai ránézek és elfordul mint valami Lédi -.-" amikor 1 edül van akkor ő is néz
de meg porbátlam ugy is elhivni h nicns ott senki és akkor se jött:( ha annyira fontos lennék neki megtenné sztem mert énis megteszem érte
2011. ápr. 29. 19:55
11/15 A kérdező kommentje:
rendben köszi voltál már igy te?:)
2011. ápr. 29. 20:52
12/15 A kérdező kommentje:
meg azt utálom még h amikor más fiúk hivják akkor szalad min valami nem tom micsoda amikor én akkor meg az van h nem mer egyszerüen :(
2011. ápr. 29. 20:53
13/15 A kérdező kommentje:
nem adnál msnt mert ott könnyebb lenne erröl társalogni :)
2011. ápr. 29. 20:54
14/15 anonim válasza:
küldd el priviben az msn címed;)
15/15 A kérdező kommentje:
ird le msn cimed te is
2011. ápr. 29. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!