Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szamit nektek h mivel foglalkozik a parotok? Van olyan szakma ami gaz? Csak az oltonyos melok lehetnek jok?
az enyém kisegítőként kertészkedik, füveet nyír, meg ilyenek, gyűjt az egyetemre. :)
tőlem akár boncmester is lehetne :D
attól függ, mire jók?...:)
én 20 éves lány vagyok, és kapcsolati szempontból két potenciális csoport létezik számomra:
- az, akivel nem gondolom komolyan, és csak szórakoztatjuk egymást. belőlük lehet több is egyszerre, érzelmileg ezzel nem bántjuk a másikat, hiszen inkább vagyunk barátok, akik szexelnek...
- de ha beleszeretek valakibe, nem kell mellette senki más és el tudom képzelni, mint a gyerekeim apját és a társamat.
az első kategóriához nem kell öltönyös meló, csak legyünk egy hullámhosszon, ne legyen sötét, legyen MINDIG érdekes. (ilyenkor nekem is mindig a legjobb formámat kell hoznom, kicsit színészkedés az egész, és néha már fárasztó is...)
a második kategória már jóval kényesebb.
itt nem az "öltönyösség" számít, hanem pl. családtervezés szempontjából mennyire megbízható, családcentrikus-e, hogy kezeli a konfliktusokat, jó csapat vagyunk-e, hasonlóak-e az értékeink, stb...
szerintem ez egy elfogadható XXI. századi női hozzáállás.
tudom, sokan még mindig kritizálják, most is gondolom fognak páran, de késő, már lelőttem a poént, innentől nem olyan vicces a kövezés.:)
csakhogy a XXI. csajok nem egyformák, nagyon sok pénzsóvár liba is van, akiknél igen, az a fontos, hogy a férjük hányszor viszi őket nyaralni egy évben 5 csillagos wellnessbe.
na az ő életük unalmas és sivár szerintem.:)
ki hogy veti ágyát,...
érted, hova akarok kilyukadni?
Rövid távon nem szokott. Kiváló példa a rendőr/tűzoltó/katona, akikre buknak a csajok az egyenruha miatt (is). De hosszú távon kevés nő bírja, hogy nekik a munkaidő nem fix, hanem bizony néha jön a telefon hajnali 3-kor, hogy be kéne jönni a bázisra mert mennek 2 hétre az isten háta mögé zabot hegyezni.
Más:
"- az, akivel nem gondolom komolyan, és csak szórakoztatjuk egymást. belőlük lehet több is egyszerre, érzelmileg ezzel nem bántjuk a másikat, hiszen inkább vagyunk barátok, akik szexelnek..."
Ez igazi XXI. századi felfogás. Csak vedd figyelembe, hogy te a húszas éveidben vagy kapós. A veled egykorú fiúknak nem ilyen könnyű több partnert tartani - az ő fénykoruk majd a harmincas éveikben lesz, amikor te már komolyan gondolkodnál. (Ők is komolyan gondolkodnak, hogy fent tudnak tartani több szeretőt az állandó mellett.)
szerintem az nagyon vonzó, ha valaki ért ahhoz, amit csinál, és jó a szakmájában, bármi legyen is az :) a férjem agrármérnök, ezt nem tudtam, mikor megismertem. de a mai napig úgy szeretem hallgatni, ha a munkájáról beszél...exeim között van jogász, autószerelő, orvos, asztalos, minisztériumi osztályvezető. szóval minden féle szakmájú. de mindegyikük ÉRTETTE a szakmáját, és szívesen beszélt róla. nagyon tetszett, ráadásul sokat tanultam belőle :)
lényeg a lényeg, mindegy, mit csinál, de azt JÓL csinálja. nekem ez számít.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!