Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos az életben a szerelem?
Belemennétek egy olyan kapcsolatba,ahol tudjátok,hogy sohase lesztek szerelmesek?
Vagy van köztetek,aki így él?
Együtt van valakivel szerelem nélkül és működik a dolog?
Úgy,hogy nincs becsapva senki,letisztáztátok a dolgotkat?
Nem kérek elítélést,pálcatörést,"okoskodást" KÉRLEK!
Csak tapasztalatokat.
Erős nő vagyok,de vannak dolgok,amikkel már képtelen vagyok megbírkózni egyedül.Soha nem menekültem el a problémák elöl,sose kerestem a könnyebb utat,de már teljesen kikészültem,néha már embernek se érzem magam!
Melyiket utat választanád?
24 éves vagyok,egyedül nevelem a lányomat!
1.Szeret valaki,évek óta,őszintén,kitartóan.
Jó életünk lehetne mellette,nem könnyű,mert nem egy milliomos,dolgoznom kellene természetesen ettől még nekem is.
Sorolhatnám egy kapcsolat előnyeit,jó oldalait,de gondolom ez felesleges,mindenki érti!
2. út
Dolgozok tovább,ugyanúgy,mint eddig,sőt még többet is jóval,hogy ugyanazt a színvonalat tudjam biztosítani kettőnk számára.
Kevesebb időt töltök a gyerekemmel,szeretteimmel,barátokkal.
Sírok a magánytól,az egyedülléttől,félek a jövőtől!
Türelmetlenebb,ingerlékenyebb vagyok,mert már ezt a munkamennyiséget se bírom,kevesebből pedig nem bírok megélni.
Mivel semmi szabadidőm nincs,esélyem sincs ismerkedni,max kalandok férnének bele,mert az elmúlt 3 évben nem találkoztam olyannal,aki ezt tolerálta volna.
Őszintén!Mit tennétek?
Semmiképpen ne keseredj el!
Szerintem olyan emberrel nehéz együttélni,akibe nem vagy szerelmes,nem hiszem,hogy ez túl sokáig működne-bár nem ismerlek.Viszont ha többet dolgozol,szükséged van több pihenésre,relaxálásra is.Azt javaslom,hogy a szeretteid semmiképpen ne hanyagold el!Tudom nem egyszerű,de próbálj egyensúlyt teremteni a munka és a szeretteid között!
Kitarás és fel a fejjel!
Heti 60 órát dolgozok!
Ez a minimum!
Nem papírokat tologatok egy asztalon,hanem fizikai munkát végzek!
Van hetente 1 szabad estém -ezt semmiféleképpen nem lehet sokszorozni -,amit el kell osztanom a barátaim között és néha jó a magány is!
A csekkjeim tornyosulnak az asztalon!
Nem adom fel,csak mond meg Te mit tennél!
Én ugyan nagyon szerelmes típus vagyok és képtelen lennék szerelem nélkül élni, de nem mindenki van így ezzel.
Vannak olyan barátnőim, akik tudatosan nem szerelem alapján választottak párt. Nekik a biztonság sokkal fontosabb ennél. Teljesen nyílt kártyákkal ("nem vagyok beléd szerelmes de tisztellek, szeretlek, megszülöm a gyerekeinket, nem foglak megcsalni, ha mégis, akkor előre szólok...") hozzámentek olyan - általában idősebb - férfihez, aki ezt az biztonságot adni tudta nekik. Nagyon jó házasságok, Sokszor jobbak mint amit a nagy szerelem kötött.
(Bár én képtelen lennék rá)
A szerelem idővel úgyis elmúlik. Ha mint embert kedveled, és jól érzed magad vele, és ő is veled, és jól kijöttök egymással, akkor miért ne próbálhatnád meg?
Ha nem működik, idővel úgyis kiderül, és még mindig ott van a 2. út.
Én az elsőt választanám. Van egy férfi, aki szeret engem, és törődne velem is, meg a gyermekemmel is, mellette nem kéne megszakadnom a munkában, de lenne biztonságom. És ki tudja? Lehet, h idővel még képes lennék beleszeretni is. :)
Szóval én a helyedben ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!