Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit vagytok együtt a szerelmetekkel? 18/L
Mi együtt élünk már 9 hónapja, de előtte másfél évig én majdnem minden hétvégén autóval jöttem mentem hozzá 50 km-t. Amúgy meg mit kell értetlenkedni hogy bár csak 1 órányira laktok, de csak 2-3 hetente találkoztok? Arra nem gondol a sok okos, hogy pénzbe kerül az utazás? Lehet hogy nincs rá havi 5-6 ezer forint hogy többször lássa!
Pl. a barátom sem tudott az elején jönni csak 2-3 hetente, mert egyedül élt, alig tudta magát eltartani a rezsit fizetni... Én mint lány kezdtem eljárni hozzá, mert én még szülőknél laktam. Aztán kaptam az ő városában melót és hozzá tudtam költözni.
Megértelek. És igen, nagyon tudott hiányozni, mikor odaértem hozzá, alig vártam hogy átöleljen és rossz volt vasárnap esténként vagy hétfő reggel hazajönnöm tőle.
De már minden oké, végleg itt maradtam a nyakán. :D
Imádjuk egymást.
"jó az is annak aki igazán szeret"
- Na, de melgepő ezt olvasnom. A legtöbb nő azt modnja, hogy ha igazi a szerelem, mindig vele akarsz lenni.
17:47: pl mi. :D Pont háromóra a vonatút, minden hétvégén találkozunk. Mondjuk a párom már dolgozik, így ha mondjuk én megyek többször kifizet(né, ha engedném):D Én is kevésnek találom a 2-3 hetet, bár annyiban jó, hogy annyira örültök gondolom egymásnak, hogy veszekedni nincs időtök.
Kérdező, hány éves a barátod? Dolgozik már?
Az én barátnom 4 házzal alrébb lakik(vicces története van,hogy hogy ismertük meg egymást,de mikor megismertem azt sem tudtam,hogy ott lakik 4 házzal alrébb.)
Mi mindennap együtt vagyunk,együtt megyünk suliba(nem egy iskolába járunk csak kb félórát utazunk együtt) hazaegyütt jövünk és utána együtt vagyunk estig. Minden nap..
Utolsó vagyok!
én 15L ő 16F és most leszünk másfél éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!