Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Velem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Velem van a baj? Már nem tudom, hogy a barátom mit is akar.

Figyelt kérdés
A barátommal 8hónapja vagyunk együtt, és mindketten táncolunk(ö régebb óta) és neki van rajtam kivül egy másik párja akibe régen bele volt zúgva.Ha a csaj a közelben van akkor mintha én ottse lennék. ha a lány megkéri hogy menjen be hamarabb a terembe akkor inkább bemegy és otthagy engem merthogy ugyse tudja ugycsinálni a dolgokat hogy mindenkinek jó legyen.(egyéb hasonló dolgok is voltak már)ez engem zavar és nemtudom hogy most mit is szeretne tölem. de ha kettesben vagyunk akkor meg magához húz, csókolgat... .. már egyszer próbáltam beszélni vele de... most mit csináljak??? 17/L
2009. márc. 6. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ez egy köcsög! Hagyd a fenébe és keress egy olyan srácot akinek nem az ex a fontosabb, hanem TE!
2009. márc. 6. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A srácnak nagyon tetszetek. Esetleg abban is benne lenne, ha mindkettőtöket meg tudna csinálni.

De sajnos egy kapcsolat nem így működik....

El kellene gondolkoznod, hogy kellene-e ezt a kapcsolatot így folytatni.

25/f

2009. márc. 6. 21:13
 3/4 A kérdező kommentje:
a baj/ nembaj hogy nagyon szeretem a srácot. már gondolkoztam rajta és lehet ha otthagynám akkor észbekapna talán de nemtudom...
2009. márc. 6. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak barátság van köztük, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj, bár nem szép dolog, hogy így viselkedik Veled. Érdemes lenne tényleg komolyan leülnötök és megbeszélni a dolgaitokat. Mondd el Neki őszintén, hogy ez Téged mennyire zavar, és félsz, hogy neki még mindig sokat jelent az a lány. Hozd a tudomására, hogy nem szeretnél "csak" másodlagos szerepet betölteni...ha rendes, biztos az épkézláb választ.:)

Viszont szerintem semmiképp se állísd válaszút elé: "Hogy most dönts! Én vagy Ő"? -mert akkor nagyon nevetségessé tennéd magadat. Valamint arra se akard rávenni, hogy ne találkozzon/beszéljen többet azzal a másik lánnyal.

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 7. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!