Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Express help! Ballagásra mit vehetnék a barátnőmnek?
18 éves, most ballag, és meghívott a ballagására, meg a családi ebédre is.
Marhára nem tudom hogy mit vegyek, és holnapután ballagás...:S
fél éve vagyunk együtt.
Valami jó 5 let kéne, mert sztem iylen ékszereket meg ilyeneket tuti a családjától fog kapni.
Teljesen tanácstalan vagyok, még azon a teéren is, mégis mennyit kéne költenem az ajándékra help pls!
nagyon jókat írtál....köszi szépen :D
hát a csokrot nemtudom hogy kéne e, mert emlékszem mikor én ballagtam, akkor is utáltam ,hogy tele van a kezem csokrokkal...., meg az múlandó dolog.
Nagy pofátlanság ha nem viszek?
a pülssállat is nagyonjó ötlet tényleg :P
Valami komolyabb könyvet, ha szeret olvasni, te tudhatod, hogy milyen témákat kedvel. Ha nem szeret, akkor nyilván ne...
Én egyébként a csokor mellett ajánlanám a lufit. Nem tudom, merre laksz, pesten volt egy bolt, ahol plüssállatot, CD-t, akármit képesek voltak lufiba fújni. Szóval különleges dolgokat csináltak...
Nehéz, ohgy nem árulsz el semmit a lányról.. Csinibaba? - mobilékszer is belefér akár.
Mire lenne szüksége? egy komoly napszemüveg/ szép női táska...
Bármi jó, ami időtálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!