Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek egy olyan lánnyal, akit láttatok már teljesen részegen, de később rájönnétek, hogy amúgy normális?
Nem és direkt mondanám neki hogy "Ja egyébként azért nem mert már 1szer láttalak részegen és kiábrándultam" . Mondjuk elképzelhető de nem ezen fog múlni.
Jaa meg ugye hogy később rájövök hogy normális. Az persze. Mondjuk összejönnék fogalmam sincs, de ha jól kijövünk gondolom.
Pont forditva, olyan csajjal nem jonnek ossze aki absztinens. En ui szeretem a sort, es neha elmegyunk haverokkal berugni. Akkor neki miert ne szabadna?
Egy reszeg noben amugy egy ferfi szamara a kiszolgaltatottsaga es vedtelensege meg valahol vonzo is. Bennunk van az oszton hogy vedjuk a not, es ezt beinditja. No szamara a reszeg ferfi sokkal visszataszitobb.
Tévedés ne essék, én nem vagyok alkoholellenes, de sokat elárul az illetőről ha nem tudja hol a saját tűrőképessége az ivásban. Igenis lealacsonyítóan hat valakit látni ahogy részegen kúszik-mászik és visszaadja az utolsó pizzát aztán azt sem tudja hogy került oda ahol reggel felébred. Ha valakinek ez kell hát csak tessék. A feloldódottan spicces azért sokkal vonzóbb ennél.
34 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!