Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, és tudom, hogy forditva is igaz. Most mégis forduló pont elé jutottunk, lehet, hogy szakítás lesz a vége, mert kissé bizonytalan vagyok, nem tudom mitévőnek kellene lennem. Leginkább az zavar az egészben, hogy nagyon nem tetszik a stilusa, amire régebben nem jöttem rá, vannak olyan ruhái, amiket ki nem állhatok. Ezen kivül 5 évvel idősebb nálam, és a 15-16 éves koromhoz képest ez néhány területben idősnek számit, de ez nem lenne feltétlenül szakító ok, viszont a szabadság meg kicsit vonz a dologban. Nem tudom mit kellene tennem, kaptam pár nap döntési időt. Esetleg tudnátok segiteni, hogy te hogyan döntenétek ebben a helyzetben? Amugy jelenleg távkapcsolatban élünk, mert több hónapra elutazott külföldre.
2011. ápr. 27. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak azèst mert nem tetszik az öltözködèse hù de felszines bekèpzelt vagy
2011. ápr. 27. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:

jézusom kislány ezen nincs mit agyalni.

16 éves vagy .. ő meg 20.

és külföldön van.

menj szépen és lépj tovább. nehogy leragadj már ennél a csávónál.

éld csak az életed HAVEROK BULI FANTA

hamarosan nyári szünet.

nehogy elpocsékold a nyarad !

2011. ápr. 27. 21:58
 3/6 Gorrcsi válasza:
hát őő szerintem fontos hogy mennyire szereted meg ő téged de ha le lépett külföldre annyira nem lehet oda érted mert én nem mennék a csajom nélkül és ha téged meg tényleg ijen felszínes szarok is zavarnak mint az öltözködése vagy hogy mit halgat akkor gondolom nem dúl ojan nagyon a love ,ja meg hát azért szerintem sok az az 5 év
2011. ápr. 27. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát...először is vedd számba hogy mid van? egy reménytelen kapcsolat, egy idős barát, egy távkapcsolat és abból ahogy leírtad azt vettem ki hogy nem vagy boldog:) És az számít hogy légy boldog:) És hallgass a szívedre! Én ebben a helyzetben szakítanék, mert nem tudom pontosan mit akarok és nem vagyok boldog :) De lelket szeretnék önteni beléd szóval fel a fejjel kislány, harcolj tovább!!:) 15/F
2011. ápr. 27. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a stílus szóhoz értem, azt hittem a személyisége lesz a baj, de tovább olvastam. Szakító ok az, hogy nem tetszik pár ruhája? Mert te tökéletes vagy minden ruha darabban igaz? Komolyan emiatt képes lennél valakivel szakítani? Hülye beképzelt, felszínes kis ribanc. Nagyon szerethetted. Tipikus hülye p.csa vagy, akinek idősebb srác kellett, hogy felvághass a barátnők előtt, de nem működik a dolog. Pozitívum viszont, hogy rájöttél arra, hogy idősebb, ezáltal érettebb mint te. Újabb bizonyíték arra, hogy a csajok hiába hiszik érettebbnek magukat, k.rvára nem azok.

Szerintem szakíts vele, és keress egy korod belit, csak nehogy elhagyd, mert nem tetszik a cipője.

2011. ápr. 28. 03:17
 6/6 Ywerd ***** válasza:

Előző elvette a kenyerem :D

Szóval jó volt először vele összejönni ,mert menő hogy idősebb mi?Most meg az öltözködése miatt akarsz szakítani vele(ennyire szereted(ill ez szerinted szeretet)?Mi ezzel a gond?Szakíts...Minél hamarabb,hogy az a szerencsétlen srác találhasson egy olyat,aki hozzá való.

Őszintén,amíg ilyen szinten gondolkodsz,nem való neked férfi,de még fiú sem...

2011. ápr. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!