Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
jézusom kislány ezen nincs mit agyalni.
16 éves vagy .. ő meg 20.
és külföldön van.
menj szépen és lépj tovább. nehogy leragadj már ennél a csávónál.
éld csak az életed HAVEROK BULI FANTA
hamarosan nyári szünet.
nehogy elpocsékold a nyarad !
Amikor a stílus szóhoz értem, azt hittem a személyisége lesz a baj, de tovább olvastam. Szakító ok az, hogy nem tetszik pár ruhája? Mert te tökéletes vagy minden ruha darabban igaz? Komolyan emiatt képes lennél valakivel szakítani? Hülye beképzelt, felszínes kis ribanc. Nagyon szerethetted. Tipikus hülye p.csa vagy, akinek idősebb srác kellett, hogy felvághass a barátnők előtt, de nem működik a dolog. Pozitívum viszont, hogy rájöttél arra, hogy idősebb, ezáltal érettebb mint te. Újabb bizonyíték arra, hogy a csajok hiába hiszik érettebbnek magukat, k.rvára nem azok.
Szerintem szakíts vele, és keress egy korod belit, csak nehogy elhagyd, mert nem tetszik a cipője.
Előző elvette a kenyerem :D
Szóval jó volt először vele összejönni ,mert menő hogy idősebb mi?Most meg az öltözködése miatt akarsz szakítani vele(ennyire szereted(ill ez szerinted szeretet)?Mi ezzel a gond?Szakíts...Minél hamarabb,hogy az a szerencsétlen srác találhasson egy olyat,aki hozzá való.
Őszintén,amíg ilyen szinten gondolkodsz,nem való neked férfi,de még fiú sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!