Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tudom még van időm, de ez nagyon bánt. Elrontottam valamit?
Most az igazi szerelemre gondolok. Nem arra, amit manapság a velem egykorúak szerelemnek neveznek. Én nem arra vágyom, h megd*gassam magam valahol a parkban egy fiúval, akit 3 hete ismerek és ezt halljam vissz a mosdóban másnap. Én olyanra vágyom, amiben értékeli a fiú azt, ha megfoghatja a kezem, az első csókot...
De miért nincs ilyen?
Pedig nagyon hiányzik, főleg így 16-17 éves korban. Még sohan nem volt barátom és szerintem az is a baj, h akik eddig nyomultak rám mind erőszakosask voltak én meg megszeppent nem tudtam kezelni a dolgokat. Jaj nem is tudom. Lehet velem van a baj. A nővérmenek már 14 éves korától megvan a barátja. Néha úgy érzem engem még bottal sem piszkálna meg senki. Anyukám is szólt már, h miért nincs barátom.
Az a legrosszabb, h nem tudom mit rontok el. Lehet, h inkább össze kellett volna jönnöm azokkal, akikben nem bizok meg?
Nem késtél le semmiről. Úgy jó, ahogy csináltad. Hidd el, Rád is Rád fog találni az igazi. A lehetőséget azért meg kell adni neki - eljárogatni barátnőkkel... - és akkor előbb utóbb összetalálkoztok. Aki nem szimpatikus, a Te értékrendednek nem felel meg, azzal nem érdemes próbálkozni. Hidd el, van olyan fiú, aki örülne, ha foghatná a kezed ;) Légy türelemmel, ne erőltesd, mert ha olyannal jössz össze, aki nem tisztel/becsül eléggé, azt utána nagyon megbánhatod. És 16-17 éves korodban még nem vagy lekésve semmiről.
Az, hogy anyukád is szólt már emiatt, különösebben ne befolyásoljon. De megvan ennek is a jó oldala, nem kell előtte titkolóznod, örülni fog, ha valami történik Veled :)
Az ilyen lánnyal, mint te nincsen semmi probléma! Anyukádnak nem kellene ezzel cseszegetni. Sőt! Örülni kéne, hogy nem húzgálnak a fiúk erre arra. A nővérednek meg tapsvihar... :S Egyáltalán ne ez legyen a követendő példád, mert semmi értelme!!
A fiúk akik próbálkoztak nálad nem neked valóak. Azért, hogy legyen faszid ne kezdj egy olyannal aki erőszakos, mert annak semmi értelme.
Lesz majd neked való srác is hidd el.
A parkos mutatványt meg felejtsd el. Lehet ott is, de egy első szex azért erős lenne ott :)
Sok sikert!
25/f
Nekem sem voltak igazi barátaim soha. Valahogy mindig különböztem a többiektől.
Nekem barátnőim voltak.... mármint érted csajok akikkel együtt voltam... úgy... vízszintesen főleg... :)
A többiek meg csak írígykedtek.
Ne törődj semmivel majd lesz neked is egy rendes fiúd!
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Bocs, hogy ezt mondom, de látom az előbb írtad, hogy barátaid sincsenek. Magyarul benned van a hiba, és nem mindenki másban.
Nézz kicsit magadba.. nem lehet, hogy kicsit fent hordod az orrod?
Utolsó válaszolónak!
Nem tudom, hogy fenn horom-e az orrom. Lehet, hogy igazad van. Sőt ha tényleg nem találok senkit szinte biztos, de akkor mit csináljak?
Nekem is lehetnének olyan barátaim, akik minden 7végén beb*sznak vagy ilyen emos beállítottságuak. De normális, akivel el lehet menni moziba, dvd-t nézni elmondhatok neki bármit? Olyan ember hol van? Aki nem mindig azt nézi, hogy mibe köthet bele. Aki örül, ha sikerült neked valami és nem kritizál.
Kollégista vagyok. Olyan lányokkal lakom eggyütt, akiket eddig bírtam. De most az egyikik meglopott, a másikuk mindenért bocsánatot kér, a 3. áskálodik és én is érzem, hogy keserű leszek, mert vissza akarok vágni nekik és olyan leszek, mint ők.
Na látod.. (:
Az írásodból ítélve szerintem azért értelmes vagy, és gimibe jársz, nemde?
Na itt, ha megtalálod a megfelelő szakkört/foglalkozást, kapásból összeismerkedhetsz egy csomó emberrel. Lény barátságos, nyitott és érezzék, hogy megbízhatnak benned.
Bár ma már nagyon nehéz olyat találni, akiben megbízhatsz. Én sem bízok meg senkiben. Nagyon rossz, hogy nincs olyan barátom, akinek elmondhatok mindent meg hasonlók, de még mindig itt van a családom, rokonaim. Rájuk bármikor támaszkodhat az ember.
De az is meglehet, hogy egy jó barát ott van az orrod előtt, de te nem ismered annyira, ezért észre sem veszed. Nézz körül az ismerőseid között, biztos van valaki..
De az is lehet, hogy nagyok az elvárásaid..
Sok szerencsét neked (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!