Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért jó a lányoknak az anális szex?

A második válaszoló nem igazán ismeri a női orgazmust az biztos. A nők legnagyobb része nem él át hüvelyi orgazmust, tehát a csiklóizgatás az, amitől orgazmusuk lehet. A csikló pedig elég messze található a lányok végbelétől. Ergo a nők jelentős részének nemhogy jó lenne az anális szex, de a gyakori ilyen közösüléstől még a záróizmaik is gyengülhetnek.
Azoknak lehet csak talán jó, akik képesek hüvelyi orgazmusra, mert a G-pontot lehet ingerelni a végbél felől is, de mint mondtam a lányoknak igencsak jelentős része nem képes erre az orgazmusra. És ezek közül még kevesebben képesek erre anális szexnél.

Le lehet pontozni, de én lány létemre imádom az anális szexet.
Egyrészt azért, mert változatosságot visz a szexuális életünkben, másrészt ha engeded, ahhoz nagyon nagy bizalom, gyengédség kell, és ezt jó érezni etéren is a párodtól.
Harmadrészt nekem úgy sokkal erősebb orgazmusom van :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!