Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna választ?

Figyelt kérdés

Van egy több mint 2éve tartó kapcsolat. Ebben a kapcsolatban a srác mindig is jobban szerette a lányt,mindig mindent megtett érte. Hangoztatta,hogy szereti őt (szerelmes,és most is annak mondja magát),ajándékokat vett neki,leste minden kívánságát,végig nézte,ahogy a lány érzelmileg megcsalja (testileg is,de arról nem tud). A fiú a lánnyal tervezi az életét--->közös jövő,ház,gyerekek,összeköltözés stb.

Egy nap többször is elmondja a lánynak,hogy szereti (ami hihető is),folyton puszilgatja,állandóan találkozni akar,szóval nem úgy néz ki,mint aki unja ezt. Mindig hívja a lányt,vagy ír neki..szóval legalább 1-1,5 óránként jelentkezik,ha csak nincs dolga.

Annyit tudni kell,hogy ez nem egy átlag kapcsolat,mert rengeteg "szakítás" volt már,ami 1-2óráig tart,aztán minden a régi. Ezért inkább ez a szó,vagy helyzet egy mosolyszünetre hasonlít.

A fiúnak nincs senkije a barátnőjén kívül,ezt úgy érteni,hogy se család se semmi,de ez bonyolult.

A lányról annyit,hogy sokan mondják neki,hogy sajnálatból van a sráccal és nem szereti,meg ugye meg is csalta,de ennek ellenére a lány nem akarja ott hagyni,mst érzi azt,hogy már pedg szerelmes.

Sokat hisztizik a csaj,hgy a barátja csak a szex miatt van vele,a fiú ilyenkor ideges lesz,mert unalmas neki a téma és ilyenkor megmondja a lánynak,hogy szereti őt és fontos neki,de ha még egyszer ezt állítja,akkor kidobja (ami amúgy nem menne neki).

Ebből adódóan a lány megkérdezte a srácot,hogy a kapcsolatukban mégis hány %-ot tesz ki a szex? Ő erre azt válaszolta,hogy olyan 40% max 50.

Aztán a lány megkérdezte azt is,hogy mi lenne,ha mondjuk 3hónapig nem menne a dolog,kidobná-e őt? Erre pedig azt mondta,hogy ha tudná,hogy vmi miatt akkor nem,de lehet,hogy felmerülhetne. Később persze mikor megint erre került a sor,akkor kijavította magát,hogy nem szakítana ezért. mert volt már,hogy 5hétig nem volt semmi,és akkor se ment,mégse merült fel ilyen akkor sem.

Na,hát az lenne az én kérdésem,hogy mennyire lehet elhinni a srácnak így ennyi idő után,hogy szerelmes a lányba? Mit jelent az,ha a fiúnak 40-50%-ban fontos a szex a kapcsolatban? Ez mennyire jó arány?

ha van kérdés,írjátok.

18-19évesekről van szó.

2011. ápr. 26. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs általános "jó arány". Jó az, ami mindkét félnek jó. Ez a kapcsolat viszont szerintem nagyon nem jó. Egyoldalú. Sajnálom a fiút. Előbb-utóbb vége lesz.
2011. ápr. 26. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Furcsa , hogy ezt úgy írtad mintha nem rólatok lenne szó, gondolom ez a helyzet :) na nem lényeg. Szerintem ez teljesen természetes, mármint ha nem lenne szex hónapokig és úgy, hoyg lenne rá lehetőség, csak te nem akarnád, mert nem kívánnád stb. akkor nem lenne meglepő, hoyg szakítanátok. Egy hosszútávú kapcsolathoz kell, hogy legyen szex. Én is beszéltem már erről a barátommal, ő ezt be is ismerte, hogy mennyire fontos neki. Szerintem ne aggódj :)
2011. ápr. 26. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
egyébként ha beismered hogy ő jobban szeret téged, ill. meg is csaltad, nem vagyok benne biztos, hogy ott még szerelem van a részedről...
2011. ápr. 26. 10:08
 4/11 A kérdező kommentje:

nem tudom,néha azt érzem,hogy megőrülök érte,néha meg azt,hogy nem is biztos,hogy annyira szeretem én őt.

Ma is én mondtam le a találkozót,mert nincs kedvem átmenni,hogy találkozzunk. Tudom,hogy rosszul esett neki,de azt mondta,hogy jó,akkor majd jön ő.

2011. ápr. 26. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Srácnak te az első vagy?
2011. ápr. 28. 20:36
 6/11 A kérdező kommentje:
hogy érted h első?
2011. ápr. 28. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy szakítani kell. Totál felesleges egymást hülyíteni. A megcsalás miatt nem irigyellek. Rossz karmát hoztál magaadra és tuti visszakapod. Elkerülhetetlen.
2011. ápr. 28. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Szó szerint, első barátnő vagy neki?
2011. ápr. 28. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:

nem,előttem voltak neki ilyen "barátnő" félék,de azokkal kb. 1-2hétig tartott a dolog,csóknál tovább se nagyon jutott egyikkel se..mert "úgy" az elsők voltunk egymásnak.

Lett volna lehetősége,hogy megcsaljon,de nem élt vele eddig. Bizonygatja,hogy nem is tenné meg.Eléggé ki van rám akadva emiatt,hogy naponta hozom fel,hogy féltékeny vagyok.(a semmiért)

2011. ápr. 28. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Megcsaltad es meg te vagy feltekeny? Hat sztem neked 1 szavad se kene legyen,orulnel inkabb hogy ilyen csavod van. Inkabb becsuljetek meg egymast mintsem, hogy jaccadoztok egymassal...
2011. ápr. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!