Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel vegyem rá a pasimat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vegyem rá a pasimat a romantikára?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy a pasim nem valami romantikus egyéniség és nekem nagyon hiányzik a kapcsolatunkból a romantika. Egyszer kétszer már beszéltem vele arról, hogy néha néha azért lehetne egy kicsit romantikus (pl: gyertyafénynél szeretkezhetnénk, .. stb) és ne midnig ugyan az legyen hogy gyorsan vetkőzz szeretkezzünk egy jót és vége. És akkor azt a választ kaptam, hogy túl fiatalok vagyunk a romantikához és amúgy is ha szeretnék romantikázni akkor azt a lánynak kell megszervezni és nem a fiúnak. Hát eléggé meglepett a válasza de úgy döntöttem, hogy igenis megmutatom neki, hogy romantikázni igen is nagyon jó. Ezért szeretnék tőletek tanácsokat kérni, hogy szerintetek mi mindennel tudnám bebizonyíttani neki.?.? (ő 23 én pedig 18 éves vagyok és 3 éve vagyunk együtt)
2011. ápr. 26. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
ostorral
2011. ápr. 26. 00:06
 2/7 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Beteljesíted egy perverz vágyát, ha meglep téged valami romantikus dologgal...

Megváltozni nem fog egyhamar, túl fiatal még. Bár az becsülendő, hogy te nem a 7-8 évvel idősebb fiúkat hajkurásztad;)

Esetleg ráébresztenéd, hogy ideje felnőnie, nem kisgyerek már, magától úgysem fog "megérni".

De ezen úgyis besértődne.

2011. ápr. 26. 00:11
 3/7 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Szerintem az a baj, ha ez nem az ő stílusa, akkor nem fogja igazán jól érezni magát...

Pl. mintha téged akarna rávenni, hogy öltözz kisdiáknak és hagyd, hogy elfenekeljen egy ostorral szigorú tanítóbácsinak öltözve, majd kikötözve kelljen szexelned. Ha neked nem ez a stílusod, akkor nem is érzed jól magad ilyen helyzetben.

Én egyébként nő vagyok, és én is utálom a romantikus gyertyafényes meg rózsaszirmos kiselőadásokat.

2011. ápr. 26. 00:16
 4/7 Rendesfiú/19 ***** válasza:
De huncut az vagy:D
2011. ápr. 26. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Osztom pandamaci válaszát.Engem ki lehetne kergetni a világból ezzel a romantikamániával,más kérdés,hogy a jelenlegi barátnőmért igenis megtenném,bár néha azért biztos szurkálódnék..(szóban)pl.:Gyertyafénynél sexelni tűzveszélyes.22/F
2011. ápr. 26. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha nem az ő műfaja, akkor úgysem lesz benne köszönet, ha kierőszakolod belőle.

Ha meg hirtelen romantikus lenne, akkor meg egy idő után az lenne a bajod, hogy túl nyálas.

2011. ápr. 26. 12:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Eddig amit kért tőlem, jóformán én mindent megtettem neki csak hogy a kedvébe járjak. Nem hiszem el hogy nem képes egy romantikus éjszakát eltölteni velem. Olyan sokat kérek ? Jó megértem hogy nem szereti a romantikát ezért nem is kérem tőle hogy állandóan legyen olyan, de ha tényleg szeret akkor szeritnem néha néha ennyit megtehetne a kedvemért. És az utolsó válaszolónak meg nincs igaza, hogy megunnám és nyálasnak gondolnám. Én igenis szeretem ha egy fiú kimutatja az érzéseit és tud romantikus is lenni én ezt nem tudom megunni ugyanis szerintem az nem nyálosság ha egy fiú ki tudja mutatni a szeretetét.
2011. ápr. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!