Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vegyem rá a pasimat a romantikára?
Beteljesíted egy perverz vágyát, ha meglep téged valami romantikus dologgal...
Megváltozni nem fog egyhamar, túl fiatal még. Bár az becsülendő, hogy te nem a 7-8 évvel idősebb fiúkat hajkurásztad;)
Esetleg ráébresztenéd, hogy ideje felnőnie, nem kisgyerek már, magától úgysem fog "megérni".
De ezen úgyis besértődne.
Szerintem az a baj, ha ez nem az ő stílusa, akkor nem fogja igazán jól érezni magát...
Pl. mintha téged akarna rávenni, hogy öltözz kisdiáknak és hagyd, hogy elfenekeljen egy ostorral szigorú tanítóbácsinak öltözve, majd kikötözve kelljen szexelned. Ha neked nem ez a stílusod, akkor nem is érzed jól magad ilyen helyzetben.
Én egyébként nő vagyok, és én is utálom a romantikus gyertyafényes meg rózsaszirmos kiselőadásokat.
Sehogy. Ha nem az ő műfaja, akkor úgysem lesz benne köszönet, ha kierőszakolod belőle.
Ha meg hirtelen romantikus lenne, akkor meg egy idő után az lenne a bajod, hogy túl nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!