Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból egészen más? Csak én nekem fura?
Szijasztok! 17 éves lány vagyok. Van egy osztálytársam, aki fiú és korombéli. A vicces az, hogy úgymond egészen jóban vagyunk. Engem keres, ha baja van, a nőügyeivel traktál ( amik soha nem jönnek össze, nem talál egy rendes lányt, aki azt mondaná, neki is tetszik), segítséget kér, hogy kiderítsek valamit, olvastatja velem a regényét, hogy szóljak, ha hiba van benne. Ezen kívül megyünk is néha együtt haza suliból és poénkodunk is egymással.Néha én is furának tartom, hogy ott kering körülöttem, legutóbb, mikor ügyeletes voltam és nem volt ott a haverja, ő látogatott a leggyakrabban.
Mikor játszunk, Beugrózunk, ilyesmi, akkor is nagyon jól elszórakozunk és mindig tudunk beszélgetni valamiről. A legfurább, hogy igazából nem tetszik, de magamban mindig sajnálom, mikor ismét pofára zúg egy lány előtt. Ezen kívül, néha, mikor mellettem áll, van egy olyan fura érzésem, mintha áradna belőle a meleg és kicsit olyan, mintha szeretném megérinteni, kicsit kölcsönvenni tőle. Egyébként soha nem ér hozzám, mi szoktuk zaklatni, kicsit ráncigálni, ha ránk jön. Amúgy komoly lányok vagyunk :) Tehát azért nincs semmi pillangó a gyomorban, meg ilyesmi, csak ez az egyetlen fizikai megnyilvánulás...
Tegnap kiderült, hogy barátnőim szerint, ha picit idősebbek lennénk és nem itt a középsuliban, akkor biztos egy pár lennénk, ami rendkívül érdekesen hangzott. Aztán ecseteltem nekik azt is, amit tegnap levágtunk, mikor elloptam tőle a kulcsát. Nagyon passzív volt, de mikor ment fel a nagyanyjához és idegesítette, hogy egy helyben ellenőrzöm, hogy felérjen, mert már éhes volt, akkor felkapott egy botot és elkezdett bökdösni, hogy mozduljak már meg :) . Természetesen Ő nem ér hozzám :P .Aztán mikor felment, láttam, hogy a lépcsőház ablakából figyel. Integettem, elindultam, eltűntem a ház mögött, aztán visszaosontam és óvatosan kibújtam a rejtekhely mögül odanézni. Ő is ugyanezt csinálta ekkor. Szóval ez meglepett :) .
És általában meg is vár órákról, főleg angolról, ott mind a ketten ott szoktunk maradni. A tanár már kérdezte, hogy barátok vagyunk-e... Ekkor hosszú hallgatás következett, gondolkodtam, aztán meg megszólalt, hogy munkatársak. Merthogy mindketten írunk és én vagyok a detektívsegédje is. :)
Amúgy nagyon komolytalan, gyerekes egyén és egyáltan nem vagyok az esete. Én kövér vagyok, ő a vékony csajokat szereti. Honnan tudom? Az utóbbi 3 évben mindig tudtam, ki tetszik neki... Velem közölte először és kérte a tippeket. Mind gizda, divatos, fiatal lánykák voltak, meg pár centivel alacsonyabbak is. Mondjuk én most fogyózni fogok... Már azon is gondolkodtam, vajon akkor hogy kezelne?
Szerintem egyszerűen csak nagyon jó barátok vagytok, egy hullámhosszon vagytok.
Van ilyen, nekem is volt gimiben egy fiú osztálytársam akivel hasonló volt a szitu, mint amit Te leírsz. Mai napig is nagyon jó barátok vagyunk, pedig már 22 éve volt az érettségi :)
Jó dolog egy ellenkező nemű jóbarát. Örülök, hogy Te is találtál egy ilyet.
szerintem örül neki, h van egy lány is, akivel megoszthatja a dolgait, és az tanácsot tud adni. egész más egy rokon, egy azonos nemű barát, meg egy ellenkező nemű barát látószöge, és tanácsa. Nem hinném, h máshogy kezelne, ha lefogynál, sztem nem azért barátkozik veled, ahogy kinézel, hanem azért, ami belül van. Megvan a közös hullám, és ez jó. Becsüljétek meg egymást, és vigyázzatok erre a barátságra! :) Neked is jól eshet, ha elmondhatod neki a pasi-ügyeidet. ;)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!