Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a megoldás? Min kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás? Min kellene változtanom, hogy sikeresebb lehessek a magán életben.

Figyelt kérdés
Sportos alkat vagyok, belül egy érzéki müvész lélek, de senki sem akar megismerni, mindenki a felszín alapján ítél, attól hogy 45 centis a karom, nem vagyok műveletlen bunkó, és ráadásul a BME-re járok. De lassan kezdem feladni az életet, mert engem senki sem akar szeretni, és egyedül tengetem silány életem, pedig hűséges tudnék maradni, hiszen annyira vágyom már, hogy valaki szeressen, de ez sohasem fog bekövetkezni, hiába tartom magam karban, vagy akár a mentális képességeimet. Sokan mondják, hogy jó ember vagyok, de szerelemről szó sem lehet. Kevésbé szebb embereknek is van barátnőkjük, de nekem nincs, és nem tudom mit tehetnék ennek érdekében, mert nem vagyok gyáva sem, bárkivel elbeszélgetek, ha arról van szó. Ápolt vagyok, és kb minden nap edzem, most már nem tudom hogy lehetne ezen változtatni, mert már nagyon unom az életet 20 évesen szűzen... ahogy látom, hogy mások minden nap másik nöt próbálnak fel. Nekem csak egyetlen egy kellene, aki feltétel nélkül elfogadna, de mindenki csak viszolyogva néz, amikor egy buliba elmegyek, pedig nem vagyok ronda, és fél hosszú göndör hajam van. Már teljesen kétségbe vagyok esve, egy genetikai hulladéknak érzem magam, és az önbizalmam a béka feneke alatt van. Mindenki mondja, hogy milyen jól nézek ki, és hogy milyen értékes ember vagyok, de a hajamra kenhetem, ha egy normális nő nem tudja ezeket értékelni... Igazából, csak ezeket akartam leírni magamról, habár tudom nincs mentség rá, de nem érzem magam normálisnak... Ha tudnátok valami támpontot adni, hogy hol tudnék ismerkedni, nagyban megkönnyítené az életem, és esetleg rálelhetnék a boldogságra. A válaszokat előre is köszönöm...
2009. márc. 6. 04:17
 1/6 anonim ***** válasza:
nincs véletlenül msn-ed? mesélhetnél még, hátha tudok segíteni :)
2009. márc. 6. 07:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Két éve én is tök így éreztem, szinte mindent leírhatnék amit te mégsem találtam senkit. Voltak nő ismerőseim de mind csak a barátot látták bennem. Én ott az ismerkedést ,hogy elöszőr is pozitívan álltam hozzá a dolgokhoz és megpróbáltam összeszedni bátorságot és egy kis önbizalmat. Tudod ha van egy kis önbizalmad és úgy mész oda valakihez és teljesen magadat adod az nagyon vonzó tud lenni. Azért van nálad bénábbaknak is csaja mert nekik pl önbizalomból több van, valószínűleg több csajra rástartolnak. Hát ismerkedés helye nagyon jó kérdés, mehetsz akkor egyetemi bulira mondjuk a vegyészekhez, vagy a duna másik oldalára a Corvinusra, vagy ha van valami érdekes hobbid akkor azt művelve is lehet ismerkedni, akár még netes társkeresőn is és persze nyilt szemmel kell járni.

Ha esetleg beszélgetni szeretnél velem akkor küldj magán üzit :)

2009. márc. 6. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ahogy leírod, elég értékes pasi lehetsz, bár azt is érzem, elég rendesen önbizalomhiányos vagy.

Jól írja itt előttem az egyik hozzászóló: ÖNBIZALOM!

Nagyon sokat számít, attól lesz kisugárzásod.

Az önbizalom megszerzését kezdd azzal, hogy pozitív jelzőkkel lásd el magad, és felejtsd el az ilyeneket, hogy "genetikai hulladék". AZ ilyen negatív dolgok még jobban rombolják az önbizalmadat.

És inkább úgy gondolkodj, hogy a megfelelő lányt még azért nem találtad meg, mert nem volt itt az ideje. Fogalmazd meg magadban mégis milyen lenne Neked az ideális lány, és rendeld meg! --- nem, nem gonoszkodok. Én elolvastam Barbel Mohr: rendeld meg az Univerzumtól című könyvét. Én is rendeltem. Meg is kaptam, és csak pislogtam. Működik!

Szerintem jó pasi lehetsz, tessék szépen dolgozni az önbizalom projekten!

2009. márc. 6. 09:47
 4/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem kezd e dolgot onnan,hogy elgondolkozol az önbizalom szón.Ne arra az elcsépelt önbizalom jusson először eszedbe!Az önbizalom egy rövidítés:bízok magamban ill a képességeimben.Vedd sorba mi az erősséged.Nekem a legtöbb erőt az adja,hogy tudom bármilyen helyzetből kivágom magam ha nem kezdek el agyalni meg aggódni.Mikor elvagyok kenődve mindig erre gondolok.

Kezdj valami újba a lényeg hogy foglald le az agyadat mert ha görcsölsz azonnal meglátszik rajtad.

Remélem azért érthetően magyaráztam:)

Sok sikert! 18/L

2009. márc. 6. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi válaszokat. Mindig próbálok jópofát vágni a környezetem számára, igazából azt is lehet mondani, hogy humoros vagyok, de ez olyan rövid ideig tartó állapot, mert ha belegondolok a helyzetembe, rögtön elmegy a kedvem.(tudom, ne gondoljak bele, de az igen nehéz...)

2009. márc. 6. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam és még vagyok is részben.

A Titok című könyv/film is sokat segíthet.

Írhatsz emailt is.

2009. márc. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!