Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? Min kellene változtanom, hogy sikeresebb lehessek a magán életben.
Két éve én is tök így éreztem, szinte mindent leírhatnék amit te mégsem találtam senkit. Voltak nő ismerőseim de mind csak a barátot látták bennem. Én ott az ismerkedést ,hogy elöszőr is pozitívan álltam hozzá a dolgokhoz és megpróbáltam összeszedni bátorságot és egy kis önbizalmat. Tudod ha van egy kis önbizalmad és úgy mész oda valakihez és teljesen magadat adod az nagyon vonzó tud lenni. Azért van nálad bénábbaknak is csaja mert nekik pl önbizalomból több van, valószínűleg több csajra rástartolnak. Hát ismerkedés helye nagyon jó kérdés, mehetsz akkor egyetemi bulira mondjuk a vegyészekhez, vagy a duna másik oldalára a Corvinusra, vagy ha van valami érdekes hobbid akkor azt művelve is lehet ismerkedni, akár még netes társkeresőn is és persze nyilt szemmel kell járni.
Ha esetleg beszélgetni szeretnél velem akkor küldj magán üzit :)
Szia!
Ahogy leírod, elég értékes pasi lehetsz, bár azt is érzem, elég rendesen önbizalomhiányos vagy.
Jól írja itt előttem az egyik hozzászóló: ÖNBIZALOM!
Nagyon sokat számít, attól lesz kisugárzásod.
Az önbizalom megszerzését kezdd azzal, hogy pozitív jelzőkkel lásd el magad, és felejtsd el az ilyeneket, hogy "genetikai hulladék". AZ ilyen negatív dolgok még jobban rombolják az önbizalmadat.
És inkább úgy gondolkodj, hogy a megfelelő lányt még azért nem találtad meg, mert nem volt itt az ideje. Fogalmazd meg magadban mégis milyen lenne Neked az ideális lány, és rendeld meg! --- nem, nem gonoszkodok. Én elolvastam Barbel Mohr: rendeld meg az Univerzumtól című könyvét. Én is rendeltem. Meg is kaptam, és csak pislogtam. Működik!
Szerintem jó pasi lehetsz, tessék szépen dolgozni az önbizalom projekten!
Szia!
Szerintem kezd e dolgot onnan,hogy elgondolkozol az önbizalom szón.Ne arra az elcsépelt önbizalom jusson először eszedbe!Az önbizalom egy rövidítés:bízok magamban ill a képességeimben.Vedd sorba mi az erősséged.Nekem a legtöbb erőt az adja,hogy tudom bármilyen helyzetből kivágom magam ha nem kezdek el agyalni meg aggódni.Mikor elvagyok kenődve mindig erre gondolok.
Kezdj valami újba a lényeg hogy foglald le az agyadat mert ha görcsölsz azonnal meglátszik rajtad.
Remélem azért érthetően magyaráztam:)
Sok sikert! 18/L
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat. Mindig próbálok jópofát vágni a környezetem számára, igazából azt is lehet mondani, hogy humoros vagyok, de ez olyan rövid ideig tartó állapot, mert ha belegondolok a helyzetembe, rögtön elmegy a kedvem.(tudom, ne gondoljak bele, de az igen nehéz...)
Én is hasonló helyzetben voltam és még vagyok is részben.
A Titok című könyv/film is sokat segíthet.
Írhatsz emailt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!