Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem az oktatómba.
11/21 anonim válasza:
nem lehet hogy "a menjünk át bulizni,hozzá", csak azt takarja, hogy le akar veled feküdni, és utána otthagy?
2011. ápr. 27. 23:16
Én fiu vagyok, szerintem a bulizni szó, az nem a legjobb kifejezés, ha randizni szeretnék valakivel komolyabban. Mondjuk ez szituáció függő. Ha laza beszélgetés közben történik, nem akkora baj. Ha te is csak szórakozgatni szeretnél vele, akkor rendben(Csak az érdekesség kedvéért a kocsira ráfeküdve :D..). Így az elmondottak alapján nem túl bizalomgerjesztő, illetve rizikós. A korkülönbség szerintem nem óriási. A mai világban nehogymár gyerekek kelljenek mindenképp 30 évesen. (25vok) Szerintem 40 körül kezd cikis lenni, avagy furcsa. Nyilván egyes csoportoknál ez nem téma, mert pénz, iskolázottság nélkül is megy már, 15 évesen.
2011. ápr. 28. 00:14
Tipikus hülye nő vagy. Azért jöttél fel ide, mert remélted, hogy azt írják majd, amit hallani akarsz. De nem. Látja rajtad, hogy milyen ostoba vagy, hiteget és jól megb a végén aztán meg otthagy. Te pedig sírhatsz, hogy kihasználtak.
2011. ápr. 28. 01:47
Nem olvastam el a kommenteket mert fáradt vagyok. Az én véleményem az, hogy korban nincs semmi probléma és szerintem nem csak viccből mondta. Ha legközelebb elhív menjetek el valahova kettesben... ott már jobban le tudod szűrni h komolyan gondolta e vagy sem. Ha nem lépsz akkor úgy veszi h nálad nem téma a dolog és az nem jó, mert neked is bejön ugye. 24/L
2011. ápr. 28. 05:39
Szerintem nem gondol semmi komolyra veled kapcsolatban,látja,hogy tetszel neki (talán ez kölcsönös,de az sem biztos),és a lehető legjobbat akarja kihozni a helyzetből.Bulizni hívott meg a lakására,ezek nem utalnak komoly szándékra.A helyedben gyorsan elfelejteném,azt sem tudod,hány éves,nem tudsz róla SEMMIT,csak hogy jár edzeni és facér.Nem mondod komolyan,hogy ennyi információ birtokában elmennél szórakozni vele vagy a lakására???Lehet,hogy kedves fajta,és ha esetleg visszautasítanád tudomásul venné,de mi van,ha mégsem?Ha látja,hogy megbízol benne,és valamit az italodba kever,vagy kihasználja,hogy kettesben vagytok az otthonában?Nem sértésből mondom,de ennél több eszed is lehetne,de komolyan.
21/L
2011. ápr. 28. 07:11
Ha tetszik és Neked sincs senkid, min vacillálsz???? Nem kell feltétlenül kapcsolatnak lennie, egy 20éves nőnek még bőven belefér az életébe a kaland. Bánni fogod, ha kihagyod.
30/n
2011. ápr. 28. 08:39
Reméljük átmégy a vizsgán anélkül, hogy le kéne vele feküdnöd...
2011. ápr. 28. 09:41
Lehet hogy a bulit (azaz szexet) úgy értette kedves Kérdező, hogy burkoltan mondva, ha lefekszel vele, bármelyik vizsgabiztost is kapod a vizsgán, megdumálják, hogy átmenj, sávot is válthatsz rossz helyen, átmehetsz piroson, lehagyhatod az indexet, megtévesztheted a gyalogosokat, sőt, még parkolnod sem kell :D
Jó kora nagy ribi lehetsz, ha 20 évesen nincs barátod...
2011. ápr. 28. 12:31
19/21 A kérdező kommentje:
12:31 nem tudom hogy hány éves vagy de a válaszodat kissé gyerekesnek és szánaslmasnak találom.."jó nagy r.ibi lehetsz ha 20 évesen nincs barátod" Miért lenne valaki k.urva ha éppen egyedülálló? Honnan tudod hogy nincs mögötte többéves kapcsolat vagy hogy éppen miért szingli? A 30 éves egyedülálló nő akkor mi a Te szemedben kiélt k.urva? Gratulálok! :)
Kedves Kérdező! Ami igaz az igaz...az oktatódnak nem biztos hogy komolyak a szándékai veled,sőt! Én egy autósiskolánál dolgozom így ismerem az oktatókat... Igaz amit a többiek írtak,aki megtetszik nekik azt fűzik és ha bejön akkor megtörténik köztük a dolog egyszer-kétszer-többször. A lényeg,hogy így se úgy se te lennél neki az egyetlen! Ideig óráig szép ez,de fiatal vagy még ahhoz hogy tönkre tedd az életed! Persze vannak köztük kivételek,de az olyan ritka mint a fehér holló!!!
2011. ápr. 28. 12:53
Kapcsolódó kérdések: