Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen bókokat szerettek a legjobban hallani?
Olyan szépek a szemeid, imádom a mosolyodat :) ilyenek. Mindkettőt megkaptam és mindkettőnek nagyon örültem.
Barátomtól pedig azok a bókok, hogy nem szeretne elengedni, imádja hogy megértő vagyok vele, meg ha ilyeneket mond akkor én azoknak nagyon örülök :)
nekem még az is "bóknak" számít ha kiírja facebook üzenőfalamra, hogy szeret :) főleg azért mert a mi kapcsolatunk nem az a gyerekes, írjunk ki mindent facebookra fajta, és sose ír ki semmi ilyet, és ha mégis ezt csinálja, az nagyon sokat tud jelenteni számomra.
Én a szavak mögé rejtett bókokat szeretem, tehát azt nem annyira, amikor konkrétan mondják pl, hogy szépek a szemeim.
Jobban szeretem a kedvességet, azt, ha sokatmondóan a szemembe néznek - persze csak ha érzelem bújkál mögötte..
én is a szememmel:P
viszont az egyszerűen idegesítő ha kb minden beszélgetésnél kiteszek mondjuk egy képet magamról és jajj de szép vagy rajta. ha túlzásba viszi olyan mintha nyalizni szeretne.
nálam is a szavak mögé rejtett bókok, de szeretem ha ki is mondják mert jól esik csak ne túlzásba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!