Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet orvossal megismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet orvossal megismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom: a kórházban...

Társkeresés céljából keresek egy orvost, aki 36 és 45 év közötti. Okos ÉS komoly ÉS független.

2011. ápr. 23. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát hm, kórház.? Meg csak úgy szabadban nehéz megmondani hogy orvos e vagy sem. Vagy ismerősöknél érdeklődni nem ismernek e valakit (ha még nem). Amugy meg ha jó anyagi helyzetben vagy meg beszélsz mondjuk angolul. Külföldön valszeg jobb esélyeid lennének, meg ott is lehet magyar orvos.
2011. ápr. 23. 19:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Gondoltam feldobom brainstormingra a kérdést, de sokkal előbbre nem jutottam. Én alapvetően Magyarországban gondolkodom.
2011. ápr. 23. 20:00
 13/18 anonim válasza:
megkérdezhetem, miért keresel éppen orvos párt?
2011. ápr. 26. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:
semmelweis egyetem
2011. ápr. 26. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:
a soténak biztos van valami saját klubja..
2011. ápr. 26. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:
ja, a kort nem néztem... oda valószínűleg fiatalabbak járnak, ha van egyáltalán
2011. ápr. 26. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Ahaa, tényleg az egyetemes jó ötletet adott. Na hát olyan társaságakat kéne keresned, orvos hallgatók meg hasonlók. Aztán onnan meg csak eljutsz valahogy egy orvosig. Mert az nem túl valószínű, hogy utcán sétálva majd összetaliztok egy orvossal. Bár oda is mehetnél emberekhez és rákérdezhetnél.

Vagy tedd fel egy oldalra a kérdésed, ahol talán tudnak segíteni^^.

2011. ápr. 26. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja meg, az is megeshet hogy mondjuk Magyar országon ezt nem tudod összehozni. Meg ha ilyen konkrét elképzeléseid vannak, akkor feltételezem elszánt is vagy valamennyire. És hát függetlenül attól hogy itt akarsz vagy sem lehet itt nem leszel túl sikeres.
2011. ápr. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!