Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek egy ilyen komplik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek egy ilyen komplikált és érdekes esetben? KATT

Figyelt kérdés

Van egy lány, elég régen ismerem, jóban vagyunk, 4 éve minden nap mellettem ül. De semmi több, neki van barátja is. Voltunk szórakozni társasággal, ahol megígértette vele, hogy majd ott fog egyszer aludni nálam. Csak néztem, betudtam annak, hogy biztos az alkohol miatt van, de addig mondta, hogy mondtam, "na jó, rendben". Perzse nem vettem komolyan.

Ez volt úgy 2 hónapja. Erre pár napja írja, hogy reméli nem felejtettem el a dolgot.

A női agyat sohasem értettem. Szerintetek mit akar? A csaj felső kategóriában is a legfelső kategóriás és nemigazán olyannak ismerem, aki más fiúknál tengetné az éjszakákat úgy, hogy van barátja is. Ráadásul "ott alszunk"-ot mondott, tehát többesszámban beszélt (ami szerintem vagy 2-3 barátnőjére vonatkozott, akikkel én is jóban vagyok egyébként).

Megkérdeztem 1-2 barátnőjét akik ott voltak mikor mondta, hogy most ez mennyire komoly, de azt mondták, h teljesen. És nekem sem úgy tűnik, hogy viccelődne.

Érdekes szitu, huhh?

2011. ápr. 23. 12:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja igen én 20/F, és 19/L a történet alanya :D
2011. ápr. 23. 12:42
 2/10 A kérdező kommentje:
*ahol megígértette veleM
2011. ápr. 23. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jól ismered azt a lányt. Mindenesetre izgi.
2011. ápr. 23. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudod részeg ember sosem hazudik=D ammeg lehet h te bejössz neki csak "nemmeri" ott hagyni a mostani paliát;)
2011. ápr. 23. 13:07
 5/10 A kérdező kommentje:
A paliját látva, lehet, hogy tényleg nem...
2011. ápr. 23. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
vagy az egyik barátnőjével akar összehozni, és azért szervez ilyesmit..?
2011. ápr. 23. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ez lehet a dologban, mert vannak barátjaik.
2011. ápr. 23. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nosza szerezd meg a csajt=)) Szúrkolok=)
2011. ápr. 23. 16:14
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát én elfogadnám egy életre :D

De másik oldalról fogalmam sincs, hogy mi akar ez lenni.

2011. ápr. 23. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkorhát oksan kérdezgesd tőle a dolgokat=)
2011. ápr. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!