Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnommel 1 evesek leszunk. Milyen meglepetest csinaljak neki arra az estere?
Mozi és gyertyafényes vacsi?
Vagy ha jó idő lesz, elmehetnétek valahova piknikezni egy kockás pléddel :)
Elmondom, hogy en pl minek örülnek (23/l)
Szerintem egesz napos programot csinaljatok, es soha ne tudja, hogy mi utan, mi jön. Arra a napra "hivd meg", vagyis irj neki levelet (megteszi egy e-mail is, de persze kezzel irva a legjobb) az evfordulotok megünneplesere, ez legyen szinte egy "szerelmes level", es vidd el tenyleg moziba, meg mindenfele ilyesmi programokat talaljatok ki, este meg szerintem közösen csinaljatok vacsit, par gyertya szokasos :) en oda voltam erte, amikor valami hasonlot kaptam :)
a varosunkban nincs mozi mert diszkot csinaltak belole. S ilyenkor sar van h pokroccal piknikezzunk
otthoni dologra gondoltam
ez elegge leszükiti a kört :)
akkor tenyleg marad a vacsi, szerintem tenyleg viccesebb, ha együtt keszititek el, az tök "összehoz" egy csomo gyertya tovabbra is... :) aztan fürödhetnetek együtt... meg ilyenek....
Persze virag az kell :) mindenkepp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!