Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol a két fél messze lakik egymástól, vagy halálra van ítélve az egész?
Nem olyan kevés az a 70. Ő dolgozik ezerrel, te meg tanulsz. Gondolom eléggé különböző az időbeosztásotok. Ráadásul te mély, komoly kapcsolatot szeretnél.
Bár nem tudom, milyen gyakran, és főleg egyszerre mennyi időt tudnátok együtt lenni?
Szerintem nem érdemes.
Szerintem érdemes belemenni. Végül is nem is laktok olyan messze egymástól. Én is távkapcsolatban élek, bár nyaranta nem:) A barátom és én ugyan egy városban lakunk, de ő most egyetemista egy másik városban és csak hétvégente, meg vizsgaidőszakban, szünetekben, meg amikor van időm és átugrom kicsit hozzá akkor tudunk találkozni. Működőképes a kapcsolat szóval nem panaszkodom.
Vannak a távkapcsolatnak előnyei is pl, hogy sosem unjátok meg egymást, mindig örülni fogtok ha láthatjátok egymást, nem telepszetek egymásra és nem lógtok egymás nyakán(persze ez azért nem feltétlen előny).
Ne szalaszd e a lehetőséget. Ki tudja, lehet ő lesz az igazi:)
Ezt hívják távkapcsolatnak.. Igazából fejben kell eldönteni, hogy akarjátok-e, mert inkább csak ezen múlik. Én is ebben élek már több, mint 3 éve.. A párom külföldön dolgozik, ritkán jár haza, mert ugye kell a pénz. ha sokat vezsekedtek, meg a féltékenység is felüti a fejét, akkor nehéz. Nem lehet telefonon vagy egy e-maillet elintézni, és akkor 1-2 hét is nagyon hosszú a találkozásig. De ha alkalmazkodtok egymáshoz, elfogadjátok, hogy vannak barátok, akikkel tartani kell a kapcsolatot és hogy vannak más programotok is. ha meg tudtok mindent beszélni, akkor sokáig lehet ebben élni. Az együttlétek pedig annál szebbek felejthetetlenebbek :) közös nyaralás, ünnepek :)
Sok sikert hozzá, és biztos, hogy változni fogtok. Mindenki változik a partnerért és szerintem ez is a normális felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!