Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belemenni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol a két fél messze lakik egymástól, vagy halálra van ítélve az egész?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem olyan kevés az a 70. Ő dolgozik ezerrel, te meg tanulsz. Gondolom eléggé különböző az időbeosztásotok. Ráadásul te mély, komoly kapcsolatot szeretnél.

Bár nem tudom, milyen gyakran, és főleg egyszerre mennyi időt tudnátok együtt lenni?

Szerintem nem érdemes.

2009. márc. 5. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes belemenni. Végül is nem is laktok olyan messze egymástól. Én is távkapcsolatban élek, bár nyaranta nem:) A barátom és én ugyan egy városban lakunk, de ő most egyetemista egy másik városban és csak hétvégente, meg vizsgaidőszakban, szünetekben, meg amikor van időm és átugrom kicsit hozzá akkor tudunk találkozni. Működőképes a kapcsolat szóval nem panaszkodom.

Vannak a távkapcsolatnak előnyei is pl, hogy sosem unjátok meg egymást, mindig örülni fogtok ha láthatjátok egymást, nem telepszetek egymásra és nem lógtok egymás nyakán(persze ez azért nem feltétlen előny).

Ne szalaszd e a lehetőséget. Ki tudja, lehet ő lesz az igazi:)

2009. márc. 5. 11:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Ő biztos, hogy nem fog ide eljönni, főleg a munkája végett... Én szivesen elmennék, ha esetleg úgy alakulna :), a sulit meg muszáj itt befejeznem, már nem sok van hátra, azt meg ki lehet bírni.
2009. márc. 5. 11:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2009. márc. 5. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
mi 3 eve vagyunk együtt... 1000 km van közöttünk... De volt mar, hogy 10.000 volt... csak azt tudom mondani, hogy egy probat mindenkepp meger!!! Eleve nincs halalra itelve, csak rajtatok mulik, hogy mit tudtok es akartok kihozni a kapcsolatbol...
2009. márc. 5. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
70 km az nagyon nem sok... Persze az kicsit nehezít a helyzeten, hogy más ország, de maga a távolság tényleg nem sok. Szerintem simán érdemes megpróbálni, nekem a legjobb barátnőm 300 km-re talált párt magának, ma már házasok. :) Na az tényleg sok volt. :)
2009. márc. 5. 12:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják távkapcsolatnak.. Igazából fejben kell eldönteni, hogy akarjátok-e, mert inkább csak ezen múlik. Én is ebben élek már több, mint 3 éve.. A párom külföldön dolgozik, ritkán jár haza, mert ugye kell a pénz. ha sokat vezsekedtek, meg a féltékenység is felüti a fejét, akkor nehéz. Nem lehet telefonon vagy egy e-maillet elintézni, és akkor 1-2 hét is nagyon hosszú a találkozásig. De ha alkalmazkodtok egymáshoz, elfogadjátok, hogy vannak barátok, akikkel tartani kell a kapcsolatot és hogy vannak más programotok is. ha meg tudtok mindent beszélni, akkor sokáig lehet ebben élni. Az együttlétek pedig annál szebbek felejthetetlenebbek :) közös nyaralás, ünnepek :)

Sok sikert hozzá, és biztos, hogy változni fogtok. Mindenki változik a partnerért és szerintem ez is a normális felfogás.

2009. márc. 5. 13:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!