Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak senkit? Egy lány
Miért a farmer, póló, torncacipő az már átlagos, és akkor valakinek nincs stílusa? Nem az öltözéktől lesz valaki egyedi, téged sem egyedinek max. különcnek néznek, meg kicsit "bolondnak", ezt nem sértésnek szántam.
Nincs két egyforma ember, még az ikrek sem egyformák, mindenkinek más, eltérő a személyisége, ha te különc módon öltözködsz attól még nem egyedi leszel, csak más, de kitől fogsz különbözni? Mert van még jópár ilyen öltözékű emberke a földön.
hát nekem bejönnél, de elég sok "kritériumodnak nem felelek meg"... :) amit leírtál stílust nekem a nagy kedvenc lányoknál, kár hogy esélytelen manapság ilyen lányt találni...
nekem nincs piercingem se tetkóm, nem nézek ki extrémül, a hajam is rövid és már 25 vagyok..., és úgy tűnik ilyen kvalitásokkal igen nehéz hozzád hasonló lányt találni :((
ha van valakinek esetleg tippje mégis azt szeretettel várom :D (akár tőled is kedves kérdező, akár priviben is szivesen beszélgetnék :) )
Nekem már volt goth b nöm,imádtam! XD
Zenék közül is tettszenek ezek gothic metal zenék,pl:
Sirenia,Xandria,Nigtwish,Epica,Within Temptaiton..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!