Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem mert jön a nyár, ez mégis mi a pasiknál? .
Figyelt kérdés
Egyszer csak mehülyült,hogy megérezte a nyár illatát és nem tudja ,hogy kell-e neki kötöttség..2011. ápr. 22. 10:13
1/13 anonim válasza:
Ezt úgy hívjuk,hogy ürügy.Nem akar már veled lenni.
2/13 anonim válasza:
nem biztos, egyszerűen csak nyáron élni akar ... egyik haverom is éppen tegnap csinálta ezt, h kidobta a bnőjét, mert most nyáron azért keményen csajozni akar (nade ez 18 évesen tök természetes mondjuk)
3/13 t.n válasza:
nyilván nem régóta jártatok, mert egy hosszabb kapcsolatot nem dobunk el ilyen ürüggyel. gondolom nem volt szerelmes beléd és nem látta értelmét, hogy folytassa veled, és valóban megérezhette, h itt a nyár, amikor újra könnyen tud majd csajozni...
4/13 anonim válasza:
Én is elgondolkoztam rőla mert eléggé szeretek csajozni és nyáron lehet is,és öt meg nem akarom azzal megbántani,hogy félrekavarok,de inkább úgydöntöttem,hogy megtartom egyrészt mert szeretem másrészt mert szép harmadrészt meg lehet orrbaszájba kurni
5/13 anonim válasza:
Már nem szeretett, de ezt nem tudta becsületesen megmondani. Ne sajnáld. Szép volt.....ennyi.
6/13 anonim válasza:
Ez azért van mert a nyár a pasiknál a csajokról a buliról szól .
8/13 anonim válasza:
Nálam nem szól a nyár a pasikról. Remélem csak egyről fog :D és többet tudunk találkozni mivel távkapcs.
Lehet ürügy, lehet már nem szeret, vagy lehet csak ismeri magát és tudja hogy a buliknak meg lányoknak nem tud ellenállni és inkább nem csal összevissza hanem kimondja hogy hát ez van
9/13 anonim válasza:
sztem sokkal fairebb, ha kimondja frankón ....
10/13 anonim válasza:
ha nem most akkor később, de minden bizonnyal otthagyott volna! mondanám, hogy ne bánkódj egy ilyen segg miatt, de tudjuk, hogy ez nem így működik. amúgy életemben nem hallottam még ilyen sz*ar indokot, jó nagy segg lehet az exed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!