Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Justin Bieberbe! Mit csináljak? 17/N
Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!!2011. ápr. 21. 23:26
11/28 anonim válasza:
Cukcsi, hol a pisztolyom........
12/28 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem!:D
13/28 anonim válasza:
Ne haragudj, de azt az N betűt erősen indokolatlannak érzem. Helyette mehet a Cs, mint Csitri, esetleg P, mint P!csa.
15/28 anonim válasza:
há remélem h tetsz a klipp, me adtam bele mindent, am köszcsi
16/28 anonim válasza:
justin nekem is tetszik, es a vilag fele meg irigyli ot, mert ha tenyleg bena lenne akkor nem beszelnenek role, de azert mm-mel osszehasonlitani eleg gaz, mert mm eleg tavol all attol h a magyar jb-nek nevezzem
17/28 anonim válasza:
jó nagy szégyen vagy, hogyha komoly a kérdésed :)
18/28 anonim válasza:
"mert ha tenyleg bena lenne akkor nem beszelnenek role"
Ezt máris megcáfolom neked: Kiszel Tünci, Győzike... sokan vannak.
A mm az most mi? Marilyn Manson?
:D
19/28 anonim válasza:
1 megoldás van. rituális öngyilkosság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!