Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak még neki hogy higgyen nekem?
Figyelt kérdés
Folyamatosan azt hiszi, mondja nekem, hogy én ezért meg azért elfogom hagyni:/ Most is megkérdeztem tőle hogy szerinted én valaha is elhagynálak és erre igent mond:/ Hiába próbálom megértetni vele hogy nem kell más nem hisz nekem most. Pedig ő a nagy szerelmem$ akivel örökké együtt akarok lenni. Sosem csaltam meg ő sem engem, csak nagyon féltékeny. Mert voltak akik akartak engem de én őket nem CSAKIS a szerelmem$ mit mondjak neki hogy végre higgyen nekem? Vagy mi a baj most?18/L Ő a legjobb a világon, nem szerettem így még soha senkit.2011. ápr. 21. 23:07
11/15 anonim válasza:
Mond meg neki a tutit. Hogy nem adnád őt semmiért. Kicsit nyálasnak hangzik de hidd el ülj le vele beszéld meg nézz a szemébe csókold meg:) és mond neki hogy te bízol benne és ő is bízhat benned. Mert gondolom nem akarod hogy ez így menjen évekig:) egy kapcsolatban adódnak problémák de meg kell oldani azokat:) hát oldjátok meg kettőtökön áll hogy mi lesz:) nem elég egy ember a boldogsághoz oda kettő kell:) sok sikert!!!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ő is boldog velem én is vele végre megtaláltam őt akit egész életemben kerestem$$$ Annyira szeretem hogy az hihetetlen$$$
2011. ápr. 26. 19:33
13/15 anonim válasza:
Látod:D Hallgass Nándira és minden jó lesz!!!:) Sok boldogságot és ÜDV!:)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. ápr. 28. 15:46
15/15 A kérdező kommentje:
Neked is : D
2011. ápr. 28. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!