Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy tudnék vele elkezdeni beszélgetni?
Az a helyzet hogy járok táncra és ott egy fiú nagyon megtetszett azóta csak rá gondolok... (:
élőben párszor beszélgettünk és jókat nevetgéltünk de ennyi facebookon írtam neki hogy nem tudja egy szám címét amire táncolunk (ezzel akartam elkezdeni beszélgetni ) de ő azt írja hogy nem tudja a szám címét ennyi :S
milyen témát hozzak fel ami nem ciki és nem annyira rányomulós remélem értitek az lenne a lényg hogy el tudjam kezdeni a beszélgetést :S
fiúk lányok válaszát várom remélem érthető a kérdést köszi előre is
Szia! :)
Szerintem mindegy,miről beszéltek,akármiről el lehet kezdeni dumálni..
A lényeg,hogy ne félj odamenni hozzá! És nincs olyan,hogy ciki,mert ha át is lát a dolgon,és látja hogy próbálkozol,az csak pont jó,legalább megérti,mi van. Szerintem egyszerűen kezdj el vele akármiről dumálni,aztán hívd el moziba! :)) És ha nem jön össze,legalább megpróbáltad,és nem csak álmodoztál :)
Remélem segíthettem :)
Talán így:
de ez csak példa:
szia!
te is szoktad élvezni a azokat a tánclépéseket mikor a 2 partnernek teljesen koncentrálnia kell a másikra és tartaniuk kell a szemkontaktust???
erre: igen az elég izgalmas, vagy háát nem is tudom, miért te igen?
Szerintem nagyon romantikus igen.....
és meg is kérdezheted, hogy te romantikus alkat vagy Markus(ahogy hívják)
Ééééééésss már rá is tértetek a lényegre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!