Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen pasikról?
annyira pontosan ilyen az én barátom, hogy néhol azt hiszem egy srácról beszélünk....
nos: azért nem lennétek már együtt, ha nem "parancsolgatna", mert ha nem vagy olyan amilyet szeretne, nem akarna veled lenni
pl az én barátom gyakran beleszól abba is, mit vehetek fel, hogy ha haverokhoz megyünk, mert ha én nem "engedelmeskednék" neki és megjelennék kirívó, ribancos cuccokban, egyszerűen nem kellenék neki, mert neki normális csaj kell alapon
na nee...tényleg olyan,mintha ugyan arról beszélnénk... de komolyan. még a hajam sem engedhetem le,nem festhetem magam ha nem vagyok vele...lassan már mamás cuccokba járok..
mostanában kezdtem nagyobb szabadságra vágyni..elmondtam neki is meg ilyenek,mert még azt is korlátozni akarta,hogy kivel beszélhetek.. és azt mondta hogy attól hogy szeret meg nem akar elveszíteni nem lesz mindig az amit én akarok,meg hogy én zsarolom őt. mondtam neki,hogy 8 hónapig ő zsarolt engem.. erre semmit nem mondott
A mi esetünkben általában a párunk jelleme az erősebb
A srác irányítani fog mindig, amíg mi irányíthatóak vagyunk ami attól lehet, hogy szeretjük őt és nem akarjuk elhagyni és így tudat alatt meg akarunk felelni(engedelmeskedni) és ő ezt használja ki, de nem szándékosan/rossz akarattal, hanem szintén tudat alatt, mert ilyen a jelleme
Amíg vannak barátaid, anyagilag nem függsz tőle, addig meglehet a saját kis életed is mellette, tehát nem vészes, nem súrolja a totál elnyomás határát
Nálunk a helyzet rosszabb, tekintve, hogy barátaim sincsenek, anyagilag is függök, és fordítva saját magára nézve az én párom nem tartja be a szabályokat
Millió haverja van, a havernőit „fűzögeti” olykor olykor, és ha szólok, még én vagyok a féltékeny
Tehát totál uralkodik rajtam. Ő azt csinál amit akar, én meg semmit.
olyankor csökkenni szokott a birtokló hajlamuk, amikor megismeri pl hogy hova akarsz menni, úgymond felméri a terepet és amikor látja nincs oka féltékenységre, úgy elenged.
pl. ha megismeri mondjuk egy balfék szomszédodat, akkor hozzá bármikor bármilyen ürüggyel hagyna átmenni.
vagy ha van egy totál pipogya haverja, azzal is bármikor magatokra hagyhat titeket, mert az sem zavarná.
utána ezekkel példálózik, hogy lásd ő hagy neked szabadságot.
ők így működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!