Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az olyan pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan pasikról, akik számolják, hogy hány nővel voltak már? 24/N

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 00:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt is próbáljátok megérteni, h 4-5 even keresztül folyamatosan szexkapcsolatok, egyejszakasak stb...es aztan hirtelen jöttem en... Egyáltalán nem könnyű a barátnőjének lenni, pedig nagyon szeretem, csak nekem kicsit másobb az értékrendem ezen a területen...Sosem volt egyejszakasom sem, es nagyon jol tudta, h azonnal dobtam volna ha elöbb mondja el... Egyebkent en kerdeztem ra mert meg azelött nem beszeltünk ilyenröl...es nagyon nem akarta elarulni, ettöl csak meg jobban erdekelt, h mit titkol...hat ezt... okes megbekeltem vele 6 honapja (mert ugye 2 honap utan mondta el), de allandoan vissza jön 1-2 ilyen regi dolga, mikor a haverok (akik regen versenyeztek vele "számban" azzal jönnek, h ne nadzoljon, mert en csak a 29. vagyok es nem lett meg neki a 30 es nemsokara beérik öt...Most en ilyenkor mit tudok tenni? termeszetes, h zavar nem??? :(
2011. ápr. 20. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ne izgulj. En eleg sok csajjal voltam egyutt. (Tobbel, mint a baratod.) Es igen 24-25 evesen ossze is szamoltuk a haverommal. Es neha en is dicsekedtem vele.

Es ezektol teljesen fuggetlenul megbizhatonak erzem magam. Tartom a szavam es fair vagyok. A kapcsolataimban is meg az eletben is.

Es gondold at! Az a huszonX lany sem azert ment el a baratoddal, mert megbizhatatlan lokotonek tunt. Hanem mert megbiztak benne. Ebben en biztos vagyok.

De ha ennyire zavar, akkor kerdezd meg egyszeruen, hogy akar-e 30-kat? Vagy meg tobbet? Nem gondolom, hogy hazudna...

37F

2011. máj. 12. 12:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Bocsi de szerintem azert feküdtek le vele mert olyan megbizható lenne...hanem mert hülye pi...csák!Milyen csaj mar az aki elmegy csak ugy egy ejszakara? :S Fuuujj es ugyanez vonatkozik az ilyen pasikra is! Him qurvak!
2011. máj. 12. 19:35
 14/18 A kérdező kommentje:
*NEM azert
2011. máj. 12. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Hat akkor valaszolok szepen sorjaban:

"Bocsi de szerintem azert feküdtek le vele mert olyan megbizható lenne...hanem mert hülye pi...csák!"

Ha szerinted nem megbizhato, miert vagy vele?

"Milyen csaj mar az aki elmegy csak ugy egy ejszakara?"

Olyan aki a pasit fel akarja szedni. Es ezert kepes a tobbi lanynal tobbet is bevallalni.

"Fuuujj es ugyanez vonatkozik az ilyen pasikra is! Him qurvak!"

Most mondd meg oszinten, hogy miert sertegeted a baratodat?

37F

2011. máj. 12. 23:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Meg mondtam a mar a szemébe is, h him qu...rva a szememben es elfogadta a nezöpontomat... igazat adott stb...
2011. máj. 14. 09:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Úristen és már pont 2 éve vagyunk együtt! :) Nem vagyok normális! :D
2012. aug. 27. 10:49
 18/18 A kérdező kommentje:
csak hogy frissítsem az infókat! 3 éve vagyunk együtt és azóta a menyasszonya vagyok és a babán is dolgozunk meg a lahzin is! :) Hozzá teszem talán örökre zavarni fog, hogy hány nővel volt együtt, de elfogadtam...
2013. jún. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!