Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeret úgy mint régen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret úgy mint régen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberbe összejöttünk együtt voltunk 2 hónapot majd tudatta velem, hogy nem szeret úgy mint régen de nem akar elveszíteni és nem akar se velem se nélkülem lenni. Utána nemsokkal szakítottam vele mert akkor már nagyon bunkó volt velem és nem láttam értelmét ennek az egésznek de még akkor is nagyon szerettem. Nem tudom kb. egy hónap se telt el de vissza jött ez a se veled se nélküled dolog egészen máig. Ölelget, puszilgat... Kérdeztem tőle, hogy nem szeretné e újrakezdeni azt mondogatta, hogy nem tudja, de nem rég azt mondta hogy szeret de nem annyira, hogy újra kezdjük. Én nagyon szeretem és nem tudok túl lépni rajta... Fiatalok vagyunk ő 14 én 15, sokan mondták, hogy lépjek túl rajta de én nem tudok vagy nem is akarok nagyon szeretem és ő a mindenem. Vicc az, hogy az osztálytársam és minden nap látom. De lassan kezdek beletörödni, hogy ennek nincs folytatása...

Mit csináljak vagy mi a véleményetek?

2011. ápr. 19. 20:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok.
2011. ápr. 19. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

Én is fiú vagyok :D

Szerintem vidd el valahova és b*zd segbe a ribancot. Kihasznál csak, jó, hogy van egy pasija de nem kell neki semmi se tőled.

2011. ápr. 19. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Hagyd a fenébe. 15 vagy, még nagyon sokat kell tapasztalnod, hogy el tudd dönteni, mi kell neked. Ahogy neki is. Ezért nem mondja, hogy szeret, mert ő se tudja, hogy mi vár még rá. Honnan is tudná?

Hagyjátok az egészet. Próbálkozz másoknál is, ne köteleződj el, amíg nem érzed úgy, hogy na ő a tuti.

2011. ápr. 21. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
gyerekek vagytok még
2011. ápr. 21. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én hasonló helyzetbe vagyok mint te,csak nálunk fordított a helyzet,fiú csinálja azt mint a lány...igaz mi találkozni nem tudunk,de szakított mondván hogy nem úgy szeret...ha tényleg ő a mindened haggy neki kis időt ahhoz hogy eldöntse mit akar...esetleg próbáld meg féltékennyé tenni,de az is lehet hogy barátok maradtok,ugy mint mi:s
2011. ápr. 21. 14:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mégvalaki?

2011. ápr. 22. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!