Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért csinálja ezt? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt? Nem kíván engem, vagy csak tényleg fél?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy nemrégen jöttem össze egy sráccal,már régebb óta ismerjük egymást,nagyon jól megvagyunk,és igazából már akkor is vonzódtunk egymáshoz,amikor még nem is jártunk,csak haverok voltunk. Szóval,most összejöttünk,de amikor velem van,nem igazán akar a csóknál továbblépni,persze,nem kell elsietni,de én vágyom rá,hogy megérintsen,simogasson.Amikor megkérdezem,hogy miért nem akarja,hogy lázba hozzam,azt mondja,túl értékes vagyok neki,és nem akar elveszteni. Ez igaz szerintetek,vagy tényleg nem kíván? :S Normális válaszokat kérek szépen! :)
2011. ápr. 19. 20:11
 1/8 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk mindketten.:)
2011. ápr. 19. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:

minden ember különböző, ebböl induljunk ki.

meglehet az is h tényleg félénk, vagy a korábbi haverság miatt tul "gyorsnak" tünik neki, h már a csóknál tart.

sztem várj kicsit :) ugyis lazitani fog a húron, és menni fog minden

2011. ápr. 19. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kifogás mert nem tudja, hogy mit kellene tegyen. Te vagy az izgágább természetű szóval léphetsz te. Próbáld meg elmagyarázni, hogy ha nem akar elveszíteni s bízik benned, akkor csukja be a szemét, és ne fogja le a kezed, míg te simogatod a .... :) majd utána szerintem viszonozni akarja s bátrabb lesz.
2011. ápr. 19. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
20:16-os írta jól,ha azt csinálod és elutasít akkor küld el a g'cibe
2011. ápr. 19. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom,én lépnék tovább,de mindig leállít,de talán az is lehet,hogy azért,mert parkban szoktunk ülni,még nem voltunk egymásnál,és nem akarja ott.
2011. ápr. 19. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem akar elveszíteni??? Sztem nem tud elköteleződni irántad, összejöttetek, de valószínű az kattog az agyába, hogy mi lesz ha nem működik! Hát sztem csak az lehet a megoldás, hogy ezt megbeszéled vele hogy te vágynál a dologra és vágjatok bele ennek így semmi értelme...
2011. ápr. 19. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
20:16-os vagyok : s ha már a park a téma, az én barátnőm sem mer tovább lépni, de azért a kíváncsiság mégis addig hajtotta, hogy a parkba fényes nappal a nadrágomba jártatta a kezét. :) De semmi több. Szóval ő se legyen bátortalan, ha egy 16 éves csaj is szereti a parkot.
2011. ápr. 19. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Jah,hogy parkban:)

Nyilván ott sok ember nem vállalna be egy orális kielégitést sem,én igen mert leszarom kinéz,de h asokan lennének lehet énse:D

2011. ápr. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!