Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen szerelmes vagyok! Mit tegyek?
Szerelmes vok egy fiúba de nem jövök be neki......
És el kéne felejtenem!!!!!! Hiába mindent próbáltam de nincs esélyem!!!!!!
Hogy felejtsem el????? Hiszen most szakítottam a barátommal ez a fiú miatt!!!!!!!
De hülye voltam!!!! És most má senkinek se kellek!!!!!!!
Mi lesz velem????
Ha tényleg elhiszed, hogy egyáltalán nincs esélyed nála, csak akkor tudod elfelejteni! (ezt tapasztalatból mondom!) Ha nem találkoztok/nem látod, az jó, úgy könnyebb elfelejteni. Teljesen úgysem fogod tudni elfelejteni (még egy ideig). Keress valaki mást, aki szeret, és van esélyed nála.:) Amúgy én személy szerint jobban szeretek szingli lenni, mert minden helyes pasival flörtölhetek.:D Biztos vannak még mások is a környezetedben, akiket eddig talán le se szartál...:D Lehetséges az is, hogy valaki kiszemelt magának, és rólad álmodozik, de nem mer megszólítani. Csak ezt tudom ajánlani, velem is volt már így (ahogy veled), és ez segített. Most már rájöttem, hogy nem is helyes, nem is jófej, és csak elvakított a szerelem.:)
Jó keresgélést!;D
Olyan nincs,hogy senkinek se kellesz!:)Most csak azért hiszed ezt,me nem kaphatod meg azt aki neked kell és mert ott hagytad a pasidat ez a pasi miatt!
Elhiszem,hogy nehéz elfelejteni és még rosszul esik neked,h nem jösz be neki:(
Szerintem járj el vásárolni vegyél magadnak pár csini cuccot,flörtölgess,buliz,járj el a barátaidal ide-oda. Nem tom hány éves vagy,de ha suliba jársz akkor fordíts arra is több figyelmet:) és reméljük,h sikerül jobban elfelejtened:) Sok sikert!Csak akarni kell!:) Annyi helyes,rendes srác van még! Egyszer élünk!;)
jah tényleg hülye voltál.. -.-"
majd elfelejted.. mást nem tehetsz. a barátoddal és kicsesztél. viseld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!