Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit kell tennem? ( több infó lent)

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy lánnyal ,amikor találkozúnk akkor puszi megölelés és dumálunk én szeretném ha több lenne de nem kell vad dolgokra gondolni mivel bírnám eszt megválltoztatnik ?. És honan tudom amikor csókoljam meg ? 14 éves vagyok. A helyesírási hibákért bocs.
2011. ápr. 18. 21:59
 1/3 anonim válasza:
mondd neki, hogy adni akarsz neki vmit és csukja be a szemét. Akkor csókold meg.
2011. ápr. 18. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a ha a 3. "randin" túl vagytok, akkor megcsókolhatod (mert ha 3x is találkozott veled, akkor már biztos, hogy nemcsak kedvességből ment el veled, hogy ne bántson meg:)). Ne várj sokáig, hátha azt hiszi, hogy nem is akarod és lekoccol idő előtt. De ne légy nyomulós, csak akkor tedd meg, ha olyan a helyzet..Kettesben vagytok, egymás szemébe néztek,nincs semmi zavaró tényező, stb..Ha nincs ilyen generálj egy helyzetet, mikor ez alkalmas! Tedd széppé ezt neki és emlékezetes pillanattá! Sokat számít az első csók, ha el van rontva, sokszor kiábrándító. Légy profi és ne görcsölj rá! Sok sikert;)
2011. ápr. 18. 23:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat segítettetek.
2011. ápr. 19. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!