Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen, ha van barátnője, akkor is?!

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Tudom nem túl rég, de nagyon jó a kapcsolatunk:) Én kicsit féltékenyebbnek tartom magam, de nem szoktam hisztizni semmiért, csak néha megfordul a fejemben egy-két dolog, hogy mi lenne ha én nem lennék neki, akkor azzal a lánnyal aki szembejön velünk az utcán mit kezdene, stb. :S Tudom ez nem jó dolog. Tegnap rákérdeztem, hogy a kis mini, nyári ruhák tetszenek-e neki a lányokon, erre azt mondta, hogy persze, nagyon be tudja indítani. Kérdezem akkor, hogy ha jön vele szembe egy csinos miniruhás lány, akkor megmozdul benne valami? Vagy minden férfi ilyen, független attól, hogy van-e baránőjük vagy sem? Férfiak válaszára is kíváncsi lennék! Szerettek egy lányt, emellett megnéztek más lányokat is, és az normális, ha felizgat a látványa? Nem tudom mit gondoljak...

21/ L

2011. ápr. 18. 10:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek:)
2011. ápr. 18. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minden pasi megnézi a jó csajokat.

Ha csak nem meleg az illető..

2011. ápr. 18. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:
ha éppen van barátnőm akkor nem tekintek rájuk olyan szemmel, hogy húúú ez nem semmi... csak úgy mint egy emberre, ráadásul ha vele járok akkor mind1 nekem, hogy néznek ki a többiek mivel akkor úgy is ő nekem a legszebb ;)
2011. ápr. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!