Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradnatok kapcsolatba ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnatok kapcsolatba ha egy dolog nem mukodne a fiuban? Pedig meg mukodnie kellene neki

Figyelt kérdés

Nagyon szeressuk egymast a baratommal 6 honapja vagyunk egyutt nagyon jol kijovunk megertsuk egymast nagy O-t kaptuk meg egymasba mindenhol egyutt megyunk egyutt alszunk egyutt csinalunk mindent-- minden mukodik kozottunk csak egy gond van nem all fel neki petting van sok de szeretkezes meg egy sem volt mert nem allt fel neki pedig 24 eves meg mukodnie kellene neki

ti mit csinalnatok helyettem

varom valaszotokat egy 24 lany

2009. márc. 3. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene ezzel orvoshoz fordulnia??

Mindenesetre csak ezért én nem hagynám ott.

2009. márc. 3. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért én sem hagynám ott, de hogy elvinném dokihoz az tuti!!!!
2009. márc. 3. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

És nem kéne megtanulni magyarul beszélni? Már bocs.

Egyébként pedig szerintem is irány orvos. Mindenképpen.

2009. márc. 3. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha határon túli magyar, akkor le a kalappal. Én teljsen értem mi van ide leírva, ezen ne lovagoljunk.

A válasz pedig: Ha a srác is rááll a dologra el kellene menni egy orvoshoz. Ő segíteni fog, ti pedig jobban fogjátok szeretni egymást!

Sok sikert!

25/f

2009. márc. 3. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
határon inneni magyarok is tudnak magyarul... sőt... a tapasztalat azt mutatja, hogy jobban mint sok pesti ... amúgy meg a kérdéssel kapcsolatban még annyit,hogy sohe nem is állt neki? mennyire tapasztalt? mert sokszor megesik,hogy a félelem miatt... leeht izgul... mikor magának csinálja megy a dolog? vagy nem csinálja?
2009. márc. 3. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:

ne haragudjatok de ez (erdelyi) magyarul van irva akarhogy olvasom s ha nem erted akkor ne mondjam h mi vagy mert nem akarom innen ki tiltani magamot. Orvosnal is voltunk ok sem tudnak semmit csinalni mert "halott" neki ott lent tobb orvosi kezeles utan meg remeny lehet neki de nem ajanljak az orvosok mert lehet h sikerul vagy nem

amugy annyit uzennek neked te "tápos" h ne kotekedj a helyes irasban mert nem azert vagyunk itt az oldalon h nezzuk meg h ki mit rontott el h nem irta jol stb es amugy adjak dobot neked h hirdes ki itt az egesznek h ez es ez nem tud irni magyarul nekem mar elegem van h sokmindenki a helyes irasba kot bele ahelyett h valaszolna a kerdesre

2009. márc. 3. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet, könnyebb lenne válaszolni a kérdésre, ha könnyebb lenne elolvasni...legalább pontot tehetnél a mondatok végére vagy valami. mellesleg a srác hogy áll hozzá a dologhoz? ő mit mondott neked? javasolt valami más megoldást a szakításon kívül? bizonyára megértené azt is ha otthagynád...de ha nagyon szereted, meg lehet oldani mindent...vegyetek vibrátort, stb. És helyettesítsétek...még gyereketek is lehet mesterségesen. Szóval minden nincs elveszve... de ha úgy gondolod, nem fogod ezt kibírni, akkor ne játsz vele és az érzéseivel, hanem mond meg neki és szakítsatok.
2009. márc. 4. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!