Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érdekes a helyzetem. Miért teszi ezt? Vagy ő ilyen lenne?
leírnám az egész kapcsolatunkat(előre is bocsi ha hosszúra sikerülne .. de nagyon nagy szükségem van arra, hogy megfejtsem) a mi kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy tavaly tartottunk 2 barátnőmmel a születésnapi bulinkat(akkor még volt barátom, akivel decemberben szakítottunk 3 év után), ahol ő is megjelent a haverjaival.elmondása szerint már akkor is tetszettem neki.decemberben ugye szakítottunk a volt barátommal , mihelyst kiraktam fb-ra hogy egedülálló vagyok rám írt.az eslő beszélgetésünk jól sikerült, aztán hallottam róla egy két dolgot... elég nagy nőcsábász hírében áll(t).mindenkit megkapott akit akart, jobbnál jobb csajokat, de eddig mindenkiben volt probléma, kivéve egy lányt akivel tovább együtt voltak mint 1-2 hónap (mert nála a lányoknál ez a max :D )szóval amikor legközelebb beszélgettünk nagyon ellenszenves voltam vele .. mert gondoltam biztosan csak arra kellek neki .. neki ez feltűnt, így be akarta bizonyítani nekem az ellenkezőjét.beszélgettünk már 2 hete , viszont nekem akkor már kialakulóban volt egy másik kapcsolatom, akivel össze is jöttem , neki ez elég nagy pofára esés volt úgymond .. hogy nem szóltam neki róla stb. aztán 2 hétig nem írt rám , majd ismét kezdtünk beszélgetni.az akkori kapcsolatom nagyon nem tetszett (agresszív volt velem a fiú) szakítás küszöbén lltam már, és gondoltam találkozom a nőcsábásszal.egy hónapig találkozgattunk, úgy hogy semmi nem történt csak ismerkedés.közben a másik fiúval vége lett a sztorinak.egy hónap ismerkedés után összejöttünk , de (és innentöl kezdődik az amikor a véleményetekre vagyok kíváncsi)azt hogy összejönnék e vele, kérdezte meg , hanem ő mondta ki.azt elfelejtettem mondani hogy a hoszú kapcsoltában nagyot koppant, mert szerette a lányt, aki kidobta őt.amikor együtt vagyunk nagyon jó vele , mindamellett nagyon távolságtartó...nem nagyon puszilgat(ami szerintem kapcsolatban normlis lenne)nem ölelget...egy szóval nem akarja "kiadni" magát.megfejthetetlen! másfél hónaap együtt járás után azon vagyok hogy nem bírom.. lehet hogy már kezdek valami komolyat érezni iránta...de mi van ha ő nem.haverjainak egyszer mutatott be eddig. méghozzá a szülinapi bulimon.ahol mindössze 40 percig voltak, majd átmentek eg szórakozó helyre.olyan jeleket is ad hogy érdeklem , és komolyan gondolja .. egyszer meg úgy érzem csak azért vagyok neki , hogy megmutassa a többi lánynak , neki is lehet hosszú kapcsolata, és ne skatulyázzák be jobban.az egyik barátjával beszélgettem , ő azt mondta hogy nagyon régen látta mr így beszélni a barátomat egy lányról mint rólam.. rosszat még nem mondott rólam neki (állítólag.. persze mondani bármit lehet)...amikor megtudta hogy megsértődtem hogy a bulimon nem maradt tovább egyből felhívott . meg vett is nekem ajándékot, de kettesben szeretné oda adni . lehet hogy a haverjai hatására ilyen nemtörődöm?
bocsi ha hosszúra sikeredett.. de nagyon össze vagyok zavarodva .. és nem akarok rossz döntést hozni. 19/L - 24/F
szerintem szeret^^
de ha neked nem tetszik hogy ilyen tavolsagtarto akkor beszeljetek meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!