Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal uszodába járok és gyakran ilyeneket csinál velem mint ami ezen a videón van. Miért? Lányok, lennétek a helyemben? 18/L
2011. ápr. 17. 14:47
11/18 anonim válasza:
Hát, egy ilyen videó után mégis milyen válaszokat vártál? Gondolom, azért ő nem ennyire durván csinálja, és nem köti össze a kezedet, meg nem egy teljes percre nyom a víz alá. Amúgy tényleg van ilyen fétis, ahol az egyik fél a másik levegővételét kontrollálja. De mint minden hasonló fétis, ez is csak akkor jó, ha mindkét fél egyaránt benne van. Szóval ha téged is izgat a dolog, akkor nem gáz. Viszont tényleg óvatosan azért, nehogy vizet nyeljél közben.
12/18 anonim válasza:
Érdekes, de izgató azért. :D:D Velem ilyet még senki nem csinált mivel pasival még nem is voltam uszodába. Bár ilyen sokáig azért nem kéne, de egy kis ideig tuti jó. És a keze össze van kötve a csajnak még jobb. :D 24/L
13/18 anonim válasza:
betegek, akik szerint ez izgató. jó dolgukban, szabadon szexeléstől már azt sem tudják, hogy mit csináljanak!
14/18 A kérdező kommentje:
a keze össze van kötve, eddig észre se vettem :O
kösz az értelmesebb válaszokat
2011. ápr. 17. 16:10
15/18 anonim válasza:
Azért én nem lepődtem meg, hogy van olyan lány, akit felizgatott a dolog. ;)
16/18 anonim válasza:
a link nem jó... miről szól ez???
17/18 anonim válasza:
Lényegében arról, hogy egy csávó lefogta, és a víz alá nyomta a barátnőjét egy medencében. ;)
18/18 A kérdező kommentje:
04-17 15:23 majd próbáld ki. bizts te is nagyon élveznéd
2011. jún. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!