Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány tetszik legjobban? (korotok, nemetek)
2011. ápr. 17. 11:05
1/41 anonim válasza:
Aranyos mind a négy, akár a lányaim is lehetnének :)
2/41 anonim válasza:
ha mindenkepp valaszani kell, akkor a harmadik.
22f
3/41 anonim válasza:
2 és 3 és ha közülük kérded melyik a szebb akkor a 3-mas. Mondjuk én lány vagyok de attól még látok xD 18L
4/41 anonim válasza:
1. Szegény nagyon csúnya!!! 2. Sárgák eléggé a fogai!!! 3. Ugy ahogy elmegy de az arca neki sem szép karakteres!!! 4. Meg kis puffancs!!!
6/41 anonim válasza:
A 4 közül, Nekem a második tetszik a legjobban.
24f
7/41 anonim válasza:
De am durva vagy, hogy így kirakod a képeiket és várod ki mennyi voksot ad a lányokra...Nem szép.
8/41 anonim válasza:
Kár, hogy a csajok még 14 évesek sincsenek. Lehet, hogy nem túl jó ötlet felrakni a képeiket.
Amúgy a leghelyesebb a 3., de egyik sem egy nagy szépség.
10/41 A kérdező kommentje:
biztos több mint 14 évesek;)
2011. ápr. 17. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!