Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a jelek ha tetszem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelek ha tetszem egy férfinek?

Figyelt kérdés
légyszives részletes leirást ha lehet!
2011. ápr. 16. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Merevedése támad.
2011. ápr. 16. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:

-Rendszeresen keresi a társaságodat,szívesen van a közeledben,gyakran odamegy Hozzád,megszólít,leszólít,gyakran beszélget Veled,sokat nevettek együtt,

-Gyakran bókol,pozitív megjegyzéseket tesz a külsődre,belsődre egyaránt,

-Flörtölget,célozgat,megdícsér,

-Mosolyog és örül,ha meglát,sulin vagy munkán kívül is tartjátok a kapcsolatot,

-Szóban és apró érintésekkel jelzi,hogy szívesen tölti Veled az idejét,udvariasabb és kedvesebb Veled,mint a többi nővel,jobban odafigyel Rád,

-Érdeklődik Irántad,az életed,a hogy léted felől,issza a szavidat,gyakran néz Rád,keresi a szemkontaktust,

-Minden alkalmat megragad,hogy együtt lóghassatok.

Nagyjából ennyi jut eszembe,ha mindegyik jelet érzékelted,de minimum hármat-négyet,akkor sínen vagy.Persze ez nem garancia semmire,és nem tuti,hogy komolyan vesznek!Keserű tapasztalat...

2011. ápr. 16. 19:45
 3/12 A kérdező kommentje:
mit jelent az,hogy merevedése támad?
2011. ápr. 16. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

főútvonal = nagy sárga színű 4 szögletű tábla

autóút = téglalap alakú tábla közepén egy fehér autóval

stop tábla = piros 8 szögletű tábla közepén egy STOP felírattal

behajtani tilos tábla: piros nagy kör alakú tábla közepén egy fehér vastag vonallal

és végűl de nem utolsó sorban....

a szexkategória korlátozott övezet = kör alakú tábla kívül vastag piros szegéllyel benne vastag piros 18-as számmal,

2011. ápr. 16. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
feláll a fütyköse ha megöleled kicsit erotikusabban.. mondjuk :D
2011. ápr. 16. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy fiatalka vagy. :D
2011. ápr. 16. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább babázz még.
2011. ápr. 16. 20:36
 8/12 A kérdező kommentje:
50 es vagyok és nem tudtam ezt a kifejezést .bocs.és azt se tudom felismerni ha tetszem valakinek mert nem igazán foglalkoztam ilyen dolgokkal!
2011. ápr. 16. 22:28
 9/12 anonim válasza:

FAKE! :D

Már elnézést, de ha 50 évesen nem ismeri azt a kifejezést, hogy merevedés, akkor úgy gondolom furcsa előélete lehetett magának...

2011. ápr. 18. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

aztarohadt xD

50 évesen nem hallottad ezt a kifejezést.. te vagy egy zacskóban éltél vagy egy apácazárdában

2011. ápr. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!