Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves fordulóra jó ajándék egy betanult zongoradarab?
Sokat gondolkodtam rajta, mit is adhatnék, ami nagyon emlékezetes lenne számára. Ekkor jutott eszembe egy nagyon szép zongoradarab. Régebben zongoráztam, így nem lenne nehéz betanulnom. Természetesen meglepetés lenne. Közel van hozzánk a zeneiskola, mivel nincs saját zongorám, de ott ugye hát mondjuk 10 percet csak engednének, ha már egyszer oda jártam. :D
Meg hát persze valami szép szolíd ruha és egy jó frizura.
Szóval szerintetek jó ötlet, vagy találjak ki mást?
18/lány
Hat te ismered a baratod. Ha kis muveszlelek, akkor biztos tetszeni fog neki. Nekem speciel nem jonne be.
19/F
Hát akkor én különleges lehetek, mert nekem nagyon is bejönne. Lehet azért, mert jómagam is 5 hangszeren játszok. :)
Nagyon szép gesztus lenne a részedről. Maradandó élmény lehet a számára én azt mondom.
Hát a d*gás még jöhet utána :D:D:D
De mint ajándék, van egy nagyon szép zongoradarab.
Azell - Falls in the valley
Nemhiszem hogy valaki ismeri de nem ilyen Mozartos komolyzenés hanem ilyen romantikus szép. :) Egy játékban hallottam. :P
Szerintem a lehető legtökéletesebb ajándék :)
Ha igazán szeret akkor 100% hogy örül majd neki :)
üdv.. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!