Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kipróbálták az édes hármast, írnátok tapasztalatot?
És ő miért utasítja el a gondolatot?
Nekem pár hónap múlva lesz a szülinapom, ezt kértem a férjemtől ajándékba. Igaz, kikötöttem, hogy ha neki nem megy, nem fogom erőltetni.
Azóta rengeteget beszélgettünk a témáról.
édes hármas???
Annyira nem volt édes de jó volt.
Nem járt egyikőnk sem a lánnyal csak "partiba vágtuk"
Engem leszop*tt a haverom meg hátulról közben megdugt@.
A látvány jó volt hogy ketten dolgozunk a lányon.
Gondolom a lánynak is jó volt mert nem először csinálta.
Nálam is felvetette a férjem, hogy mi van, ha utána csak lányokkal akarom majd csinálni?
De nekem kell pasi is :)
Engem egy párcserés dolog is baromira izgatna:)
Először csak egymás előtt,utána meg csere szerintem tuti jó lehet:)
Szerintem az ilyen kapcsolat csak akkor képes működni, ha egyébként egyik résztvevő sincs stabil párkapcsolatban. Minden résztvevőnek fontos, hogy vonzódjon a saját neméhez is, elfogadja és önállóan képes legyen kielégíteni a férfi a férfit, nő a nőt. A nagy hancúrozásban ugyanis mindenképpen érintik egymást, ezek pedig lelkesítőek kell legyenek és nem lelombozóak. Akkor ebben természetesen az is benne van, hogy a férfiak egymást orálisan is kielégítik, és a nő ebben segédkezik. Ugyanígy fordítva, a két nő egymást orálisan kielégíti, és a férfi ebben segédkezik.
Szerintem, hogy ez jól működjön, nagyon elszántnak kell lenni, és sokat kell gyakorolni, mire mindenki elégedett lesz. Innen lehet továbbfejlődni a 2+2 felálláshoz, ugyanígy, majd a számok tartanak a végtelenbe.
Ez az út elég vadregényes, de nem a mély szerelem irányába mutat.
Kérdező, ki lenne nálatok a másik lány? Mi is tervezgetünk egy hármast a feleségemmel. Talán egy "hivatásos" lenne a legjobb... nem tudom. Szerintem az lenne a jó, ha a feleségem választaná ki.
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!