Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik kipróbálták az édes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kipróbálták az édes hármast, írnátok tapasztalatot?

Figyelt kérdés
Lehet fiú vagy lány a harmadik. Tapasztalatokat várok, nem véleményt!
2011. ápr. 15. 10:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok,imádnám nézni a páromat egy idegen pasival,nagyon bepörgök a gondolattól,nem tudom miért van ez.
2011. ápr. 15. 12:20
 12/19 A kérdező kommentje:

És ő miért utasítja el a gondolatot?

Nekem pár hónap múlva lesz a szülinapom, ezt kértem a férjemtől ajándékba. Igaz, kikötöttem, hogy ha neki nem megy, nem fogom erőltetni.

Azóta rengeteget beszélgettünk a témáról.

2011. ápr. 15. 12:21
 13/19 anonim ***** válasza:

édes hármas???

Annyira nem volt édes de jó volt.

Nem járt egyikőnk sem a lánnyal csak "partiba vágtuk"

Engem leszop*tt a haverom meg hátulról közben megdugt@.

A látvány jó volt hogy ketten dolgozunk a lányon.

Gondolom a lánynak is jó volt mert nem először csinálta.

2011. ápr. 15. 12:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudja megmagyarázni,talán attól fél hogy jobb lesz a másik pasival,és utána az fog kelleni neki.Azt mondja nem érti,hogy miért vágyom erre...
2011. ápr. 15. 12:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Nálam is felvetette a férjem, hogy mi van, ha utána csak lányokkal akarom majd csinálni?

De nekem kell pasi is :)

2011. ápr. 15. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem egy párcserés dolog is baromira izgatna:)

Először csak egymás előtt,utána meg csere szerintem tuti jó lehet:)

2011. ápr. 15. 13:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen kapcsolat csak akkor képes működni, ha egyébként egyik résztvevő sincs stabil párkapcsolatban. Minden résztvevőnek fontos, hogy vonzódjon a saját neméhez is, elfogadja és önállóan képes legyen kielégíteni a férfi a férfit, nő a nőt. A nagy hancúrozásban ugyanis mindenképpen érintik egymást, ezek pedig lelkesítőek kell legyenek és nem lelombozóak. Akkor ebben természetesen az is benne van, hogy a férfiak egymást orálisan is kielégítik, és a nő ebben segédkezik. Ugyanígy fordítva, a két nő egymást orálisan kielégíti, és a férfi ebben segédkezik.

Szerintem, hogy ez jól működjön, nagyon elszántnak kell lenni, és sokat kell gyakorolni, mire mindenki elégedett lesz. Innen lehet továbbfejlődni a 2+2 felálláshoz, ugyanígy, majd a számok tartanak a végtelenbe.

Ez az út elég vadregényes, de nem a mély szerelem irányába mutat.

2011. ápr. 15. 14:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, ki lenne nálatok a másik lány? Mi is tervezgetünk egy hármast a feleségemmel. Talán egy "hivatásos" lenne a legjobb... nem tudom. Szerintem az lenne a jó, ha a feleségem választaná ki.

F/30

2011. ápr. 15. 14:29
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Hozzáteszem még, hogy a legtöbb embernek fiatal, kamaszkorában volt homoszexuális élménye, (kisebb-nagyobb mértékben, akár tudat alatt is) és a lelkük legmélyén minden embert képesek valamilyen szinten elfogadni. Ugyanakkor kifelé egy kemény álarcot mutatnak, mert azt gondolják, hogy meglátszik rajtuk a gyengeségük. A tisztánlátás kedvéért pedig hozzáteszem, hogy heteroszexuális beállítottságúnak érzem magam, attól függetlenül, hogy nemtől függetlenül szeretem az embereket.
2011. ápr. 15. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!