Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem ennek a lánynak?
van egy lány a suliba aki tetszik nekem de még 4.-es vagyok.............. de már vannakolyanok akik tetszenek 3egymásnak csak nem merik bevallani.........
gyakran áthív magához játszani,szeret a drámát,jó filmeket,gépet,techniukát............
csak velem játszik fiúk közt a a suliba..........
tanácstalan vagyok ha megyek hozzá miről beszéljünk ???
10 éves vagyok hehe xD
ja meg van egy idióta barátnője akit utálok mer az annya tanár és kivételeznek vele.........
de a legjobb barátom az idióta barátnőjével játszik
egy kicsit kémkedtem utánuk és tetszenek egymásnak....
Szia!
Nagyon sok mindenről beszélhettek szerintem, csak az a lényeg, hogy a lányt is érdekelje a dolog. Közös élményekre, "ismeretekre" alapozva vagy ha megtudsz valami érdekes és szép dolgot, megoszthatod vele. Hát, nem hiszem, hogy sokkal gazdagabb lettél a véleményemmel, de remélem, hogy jól alakul a kapcsolatotok. Ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő, mondd el neki, mit érzel iránta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!