Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy normális hogy már mást érzek iránta?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy már lassan két éve vagyunk együtt párommal, elég szakaszosan, hol igen hol nem. Egészen az előző periódusig majd megszakadtam hogy jobbá tegyem a kapcsolatunkat, de kb 3 hete mióta újrakezdtük ismételten egy újabb lendülettel, valahogy nincs bennem késztetés, sokszor mikor vele vagyok nem érzek semmit, nem érzem azt a jókedvet, nem leszek boldog ha átölel és a szex szinte nem is hiányzik már vele, de mégis úgy érzem hogy szeretem. Vagy ez már csak a beidegződése az elmúlt időnek?2011. ápr. 14. 19:35
1/3 anonim 

válasza:

Igen! Az a baj hogy rossz döntést hoztál h megint vele vagy.
Ezt csak azért tetted mert egyszerűbb volt ismét vele összejönni mint megismerni mást!
Ne légy lusta, keress mást! Ez már csak erőltetve van.
2/3 anonim 

válasza:

sajnos az ilyen ujrakezdések megölik a dolgokat mostani párommal veszekedtem párszor mert nem engedtem magamhoz közel (zárkozott vagyok) és ez szegénykémnek rosszul esett hogy nem bíztam meg benne úgy.nem vagyok féltékeny vagy ilyesmi ha megakar csalni megcsal. na és ugy volt hogy ő azt mondta ha még mindíg nem tudok benne megbízni akkor lehet hagyni kéne. leléptem . aztán sírva hívtam telefonon hog yszeretem és szószerint könyörögtem neki. holott nem szakítottunk. aztán kibékültünk még a telefon beszélgetés alatt. de utána pár napig nagyon furán éreztem magam és teljesen kiszerettem belőle. de utána minden okéslett megint és azóta is dúl a láv XD lehet hogy idővel megint megszereted. remélem boldog leszel sok sikert^^ és akármit teszel a kapcsolatodban most ne bánd meg ^^
3/3 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem... köszönöm!
2011. ápr. 14. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!