Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért nem köszön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem köszön vissza egy lány a fiú osztálytársának?

Figyelt kérdés
Néha....amúgy valószínűleg nincs rossz viszony közöttük.
2011. ápr. 14. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert bunkó.

Erre nem lehet más magyarázat, még annak is visszaköszönök akit utálok mint a büdössz@rt...

2011. ápr. 14. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Köszönni alap, akárkinek. Tehát az illető egyszerűen paraszt.
2011. ápr. 14. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem bunkó,nagyon kedves személy.
2011. ápr. 14. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én se mindig köszönök, van hogy egyből elindul egy beszélgetés anélkül hogy köszönnék bárkinek is. Tehát ezt ne vedd rossz néven, csak ha tényleg látod hogy bunkóságból nem köszön.
2011. ápr. 14. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak osztálytársaim, akik nem mindig köszönnek. Lány vagyok. Akár lányok is.
2011. ápr. 14. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert tetszel neki és nem meri megmondani.
2011. máj. 1. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyik osztálytársamnak se köszönök, mert utálom mindet mint a sz@rt.
2011. máj. 1. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!